![]() |
Odp: Czas wolno leci :(
Cytat:
|
Widzę, że masz dodatek Po Zmroku... Może winne wolnemu tempu jest miasto Bridgeport (o ile w nim grasz)? Ja żeby grać w tym mieście w miarę komfortowo obniżyłem ustawienia grafiki na średnie. Może Ty też spróbuj.
|
Cytat:
Z góry dziękuje wam za odpowiedzi i pozdrawiam, a serdecznie Chrzana że wiedział co jest nie tak :D |
Widzisz, Bridgeport to duże miasto, jak wyczytałem gdzieś tam w necie, na najlepszych kompach może się ciąć. Takie np. SV jest taką, no, wioską :D, nie ma tam wieżowców i tych innych, to chodzi szybciej. Może w Twojej rodzinie czas leci wolniej, bo masz jakąś fryzurę albo mebel ściągnięty z neta? Z reguły te rodziny miastowe są czyste od tego typu rzeczy. Mi np. gra przyspieszyła minimalnie od wgrania nowej fryzury :P więc wszystko możliwe.
Nie ma sprawy, ten problem można było rozwiązać drogą logicznego myślenia, ale cieszę się, że mogłem pomóc :) |
Cytat:
|
Ej znowu to się stało i tak samo jak wtedy grałem z 3 dni a potem z czasem zaczęło znowu lagować i czas wolno lecieć o co chodzi? ;/ .
|
Moim zdanie to jest bug i zrób reinstalkę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22. |