TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Czas wolno leci :( (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58430)

Slim 25.11.2010 15:08

Odp: Czas wolno leci :(

Cytat:

Napisał chrzan (Post 1328562)
podaj wersję swojej gry.

6.0.81.009001

hellraiser 25.11.2010 16:51

Widzę, że masz dodatek Po Zmroku... Może winne wolnemu tempu jest miasto Bridgeport (o ile w nim grasz)? Ja żeby grać w tym mieście w miarę komfortowo obniżyłem ustawienia grafiki na średnie. Może Ty też spróbuj.

Slim 25.11.2010 19:46

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1328600)
Widzę, że masz dodatek Po Zmroku... Może winne wolnemu tempu jest miasto Bridgeport (o ile w nim grasz)? Ja żeby grać w tym mieście w miarę komfortowo obniżyłem ustawienia grafiki na średnie. Może Ty też spróbuj.

Tak, mam rodzinę w Brideportcie i jak wszedłem na Sunset Valey i miałem średnie to wszystko ładnie chodzi ;] Teraz wziąłem inną rodzinę gotową w Bridget to normalnie śmiga na średnich. Tylko dziwi mnie jedno, dlaczego jak mam na średnich i moją rodziną gram na Bridget to akurat u tej tak wolno leci?
Z góry dziękuje wam za odpowiedzi i pozdrawiam, a serdecznie Chrzana że wiedział co jest nie tak :D

hellraiser 26.11.2010 12:12

Widzisz, Bridgeport to duże miasto, jak wyczytałem gdzieś tam w necie, na najlepszych kompach może się ciąć. Takie np. SV jest taką, no, wioską :D, nie ma tam wieżowców i tych innych, to chodzi szybciej. Może w Twojej rodzinie czas leci wolniej, bo masz jakąś fryzurę albo mebel ściągnięty z neta? Z reguły te rodziny miastowe są czyste od tego typu rzeczy. Mi np. gra przyspieszyła minimalnie od wgrania nowej fryzury :P więc wszystko możliwe.
Nie ma sprawy, ten problem można było rozwiązać drogą logicznego myślenia, ale cieszę się, że mogłem pomóc :)

Slim 26.11.2010 13:20

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1328751)
Widzisz, Bridgeport to duże miasto, jak wyczytałem gdzieś tam w necie, na najlepszych kompach może się ciąć. Takie np. SV jest taką, no, wioską :D, nie ma tam wieżowców i tych innych, to chodzi szybciej. Może w Twojej rodzinie czas leci wolniej, bo masz jakąś fryzurę albo mebel ściągnięty z neta? Z reguły te rodziny miastowe są czyste od tego typu rzeczy. Mi np. gra przyspieszyła minimalnie od wgrania nowej fryzury :P więc wszystko możliwe.
Nie ma sprawy, ten problem można było rozwiązać drogą logicznego myślenia, ale cieszę się, że mogłem pomóc :)

Może to jest powód, mam dużo mebli ściągniętych z internetu. :D

Slim 04.12.2010 17:19

Ej znowu to się stało i tak samo jak wtedy grałem z 3 dni a potem z czasem zaczęło znowu lagować i czas wolno lecieć o co chodzi? ;/ .

patryk916 05.12.2010 11:12

Moim zdanie to jest bug i zrób reinstalkę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22.