![]() |
Odp: Cztery żywioły - ostateczne wyniki!
Cytat:
Nawet nie wiesz z jak wielka checia ;) gratki :) |
Łooo, gratuluję wszystkim grupom. Jak będzie kieeedyś, kieeeeeedyś następna edycja to się chyba zgłoszę ]:>
|
Gratuluję zwycięzcom :)
Pozostałym drużynom też źle nie poszło. Ogólnie ciekawy konkurs. Fajnie, że można było sobie pooglądać pracę i głosować - miałam zajęcie xD |
W imieniu fantastic four (xD) z Powietrza dziękujemy za uznanie dla naszych prac w postaci głosów :) I za 3 miejsce! :D
Gratulacje dla zielonych ; D Może kiedyś będzie okazja do zemsty :D Wielkie brawa za organizację konkursu! Centa wykonała kawał dobrej roboty! Namęczyła się, popadała sobie w depresje, ale dała radę! :D Stąd uznanie dla niej, bo naprawdę trzeba mieć mocne nerwy, żeby z Wami wytrzymać! |
No nie mogę, wygrała drużyna, do której należę :O Nie wiem, co powiedzieć... Również dziękuję za wszystkie głosy oddane na Ziemię. Ale mam poczucie, że sama niewiele pomogłam :(
|
( Wygłaszam mowę ) hęhę... Gratuluję wszystkim drużynom bowiem wszystkie wasze prace były idealne. Przejrzałam sobie temat, macie super rangi ( też chce takie mieć !!! ) Co jeszcze... nom gratulacje !
@vantys 1mpremia |
Gratulacjeeee xDDD
Jak bedzie nastepna edycja to sie z checia zglosze ^^ |
Cytat:
ciekawe czy ktoś jeszcze o niej pamięta :D A tak serio - gratulacje dla wszystkich :) Trochę żałuję że nie wziąłem udziału, ale jeśli będzie kolejna też raczej się nie zdecyduję :D Rangi niektórych osób wymiatają ;) |
Gratulacje dla Ziemii :)
a o co chodzi z fantastic four ? znam taki komiks... |
Fantastyczna(fanatyczna)Czwórka żyje jeszcze
Gratki za wwszystkie głosy i gratuluje także pozostałym drużynną |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:57. |