![]() |
Odp: Dom " Zimowa inspiracja "
Zwykle nie lubię domów w takim stylu, ale ten jest świetny ! 10/10
|
Dom jest dopracowany w każdym calu. Widać, że poświęciłaś na jego stworzenie dużo czasu i cierpliwości ;) I choć bardzo bym chciała to nie mogę się do niczego przyczepić, bo przedmioty i dekoracje połączyłaś ze sobą świetnie. Dlatego dom z czystym sumieniem oceniam na 10/10 i niecierpliwie czekam na Twój kolejny projekt.
|
Nazbierało się parę komentarzy więc bardzo dziękuję za nie. ;) Jak to miło, kiedy ktoś doceni to, co tworzymy... :D
|
Nie no poprostu istna rewelacja :D
Wszystko dokładnie przemyślane, dopracowane, estetyczne :)Kolory idealnie współgraja z sobą. Domek ma klimat. Chociaż ost rzadko udzielam sie na forum Twoje prace zawsze zwracały i zwracają moją uwagę. Bardzo Mi się podobają. Godne podziwu.:) za domek 10/10 Pozdrawiam. |
Niesamowity, kocham wszystkie Twoje prace! :)
Bardzo mi się podoba, nigdy bym czegoś takiego nie stworzyła... 10/10 :) Pozdrawiam. |
O matko... chce zamieszkać w tym domu! jest po prostu boski :)
Weranda, kuchnia, salon, wszystko współgra ze sobą idealnie, jakby od zawsze tam stało. Przeglądałam twoje domy już nieraz i wszystkie mają w sobie to coś, czyli duszę, co ciężko jest uchwycić na zdjęciach :) No i boskie dodatki <3 10/10 i życzę dalszej weny do tworzenia tak wspaniałych dzieł ;) |
Buuu, nie mogę się do niczego przyczepić ;(
Po prostu świetny, nie mam żadnych zastrzeżeń - 10/10 |
Wiesz, co kocham w twoich domach? Dopracowania szczegółów. I nawet nie chodzi mi o jakieś masy niezłych dodatków, które każdy sobie pościągać. Chodzi raczej o rozmieszczenie tego wszystkiego. Nic nigdzie nie wystaje, nie przenika, jeśli wiesz o czym mówię.
Oceny nie dam, bo i tak wiadomo, ze odm zasługuje na więcej. |
ten dom wygląda tak realistycznie - jakby nie był robiony w simsach.
podoba mi się to, jak zadbałaś ok każdy szczegół. jedyne co mi się nie podoba to bryła - ale nie wiem dlaczego :P 9/10 |
Piękny design. Wszystko dobrane jak powinno być. Gratuluję talentu. A właścicielka domu jest normalnie śliczna. Chciałbym mieć w przyszłości dziewczynę takiej urody...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:27. |