TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

kalafjor 24.01.2011 16:05

Odp: Pytania i odpowiedzi

Chcę zainstalować PZ bez płyty, czyli przez DM. Czy jest możliwość pobrania gry na inny dysk niż C? Mam tam najmniej miejsca i teraz nie mogę pobrać. -.-

Ilona 24.01.2011 16:20

pobrać możesz na jaki dysk chcesz,ale zainstalowana musi być na tym dysku co gra

manianka 24.01.2011 18:10

Mam pytanie. W menu (tym gdzie możemy wybrać zapisany już plik czy zacząć nową grę) wybrałam opcję resetuj samouczek. Teraz gdy chcę zacząć nową grę to w mieście zniknęła mi opcja grania gotową rodziną która już mieszka w domu. A więc mam tylko 2 opcje: stworzyć nową rodzinkę lub wprowadzić do domu. Nie wiem co się stało. Da się to jakoś cofnąć aby znów można było grać gotową rodziną? Próbowałam we wszystkich miastach, ale w każdym jest to samo...

Ilona 24.01.2011 18:29

na podglądzie miasta wejdź w jego edycje i zmień aktywna rodzinę,na ta,którą chcesz grac

kalafjor 24.01.2011 19:44

Cytat:

Napisał ilona (Post 1352299)
pobrać możesz na jaki dysk chcesz,ale zainstalowana musi być na tym dysku co gra

No właśnie nie
. Gdy naciskam "pobierz" to pisze mi, że nie ma miejsca wolnego. DM chce zainstalować na C, a ja nie.:((

e: JUŻ NIE TRZEBA. PORADZIŁEM SOBIE. ^^

Natix 25.01.2011 09:19

Ja miałam podobną sytuację, przerzuciłam wszystko na D i gra mi nie chodziła.
W ogóle, kiedy wsadzałam płytę i pokazywał się ekran auto-odtwarzania to od razu wyskakiwała tabliczka :wystąpił błąd. Szczegóły w dzienniku.
No i musiałam z powrotem na C i teraz działa...
Edit: Gdzie mieszkają listonosze, pracownicy opieki społecznej, dostawcy pizzy?
Zawsze mnie to intrygowało.

Chatoyant 25.01.2011 12:12

Moje simy, które mieszkały w apartamentowcu, miały za sąsiada czarnego, łysego faceta o nazwisku Serduszko, który był pracownikiem opieki społecznej :P

Takie simy nie mają rodzin i mieszkań, ale jak widać w PZ 'pozwolili' im mieszkać w tych 'czarnych dziurach', bo to bez różnicy czy mieszkają tam, czy nigdzie i tak nie możesz ich odwiedzić i tak. ;)

Emallie 26.01.2011 11:51

"wystąpił poważny bląd w zapisie ........ Zalecane jest właczenie aplikacji ponownie" Gdy chce włączyć mój zapis pojawia się coś w tym stylu . Próbowałamm już z tymi backupami ale to nie działa !! Chyba że coś xle robie :p Bardzo lubię tą rodzinke. PRoszę POMOCY !

eklera123 27.01.2011 10:36

Emallie również mam ten problem. Nie wiem o co chodzi, wie ktoś? Kilka rodzin już straciłam - a dość mam takiego grania..

Emallie 27.01.2011 11:50

Ja tam na szczęście zawsze robię "kopię miasta" z ostatniego zapisu. Uff , ale tam mam tyyyle zaległości..... :D Polecam robienie takich kopii:D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07.