![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Chcę zainstalować PZ bez płyty, czyli przez DM. Czy jest możliwość pobrania gry na inny dysk niż C? Mam tam najmniej miejsca i teraz nie mogę pobrać. -.-
|
pobrać możesz na jaki dysk chcesz,ale zainstalowana musi być na tym dysku co gra
|
Mam pytanie. W menu (tym gdzie możemy wybrać zapisany już plik czy zacząć nową grę) wybrałam opcję resetuj samouczek. Teraz gdy chcę zacząć nową grę to w mieście zniknęła mi opcja grania gotową rodziną która już mieszka w domu. A więc mam tylko 2 opcje: stworzyć nową rodzinkę lub wprowadzić do domu. Nie wiem co się stało. Da się to jakoś cofnąć aby znów można było grać gotową rodziną? Próbowałam we wszystkich miastach, ale w każdym jest to samo...
|
na podglądzie miasta wejdź w jego edycje i zmień aktywna rodzinę,na ta,którą chcesz grac
|
Cytat:
. Gdy naciskam "pobierz" to pisze mi, że nie ma miejsca wolnego. DM chce zainstalować na C, a ja nie.:(( e: JUŻ NIE TRZEBA. PORADZIŁEM SOBIE. ^^ |
Ja miałam podobną sytuację, przerzuciłam wszystko na D i gra mi nie chodziła.
W ogóle, kiedy wsadzałam płytę i pokazywał się ekran auto-odtwarzania to od razu wyskakiwała tabliczka :wystąpił błąd. Szczegóły w dzienniku. No i musiałam z powrotem na C i teraz działa... Edit: Gdzie mieszkają listonosze, pracownicy opieki społecznej, dostawcy pizzy? Zawsze mnie to intrygowało. |
Moje simy, które mieszkały w apartamentowcu, miały za sąsiada czarnego, łysego faceta o nazwisku Serduszko, który był pracownikiem opieki społecznej :P
Takie simy nie mają rodzin i mieszkań, ale jak widać w PZ 'pozwolili' im mieszkać w tych 'czarnych dziurach', bo to bez różnicy czy mieszkają tam, czy nigdzie i tak nie możesz ich odwiedzić i tak. ;) |
"wystąpił poważny bląd w zapisie ........ Zalecane jest właczenie aplikacji ponownie" Gdy chce włączyć mój zapis pojawia się coś w tym stylu . Próbowałamm już z tymi backupami ale to nie działa !! Chyba że coś xle robie :p Bardzo lubię tą rodzinke. PRoszę POMOCY !
|
Emallie również mam ten problem. Nie wiem o co chodzi, wie ktoś? Kilka rodzin już straciłam - a dość mam takiego grania..
|
Ja tam na szczęście zawsze robię "kopię miasta" z ostatniego zapisu. Uff , ale tam mam tyyyle zaległości..... :D Polecam robienie takich kopii:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07. |