TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ulubione otoczenie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59439)

Master of Disaster 13.02.2011 16:11

Odp: Ulubione otoczenie

Z maxisowych otoczeń moim faworytem jest Miłowo, choć nie wszystkich jego mieszkańców lubię, to przynajmniej ich historie są interesujące. Dziwnowo też nie jest złe, choć ostatnio coś często mi się w nim gra wysypuje :| Zgadzam się natomiast z niektórymi tutaj co do Werony - jest najmniej ciekawa, jeśli już w niej gram, to własnymi rodzinami. Szkoda, że wybrali sobie akurat ten motyw z Szeksipra, moim zdaniem są znacznie ciekawsze.

Chryzantem Złocisty 13.02.2011 16:22

Jaskinia Pokrzyku i Kwitnące Wzgórza <3333

.mirror 14.02.2011 11:17

Miłowo i Kwitnące Wzgórza z Maxisowych <3

Czyniąca_Hałas 14.02.2011 12:58

Ja lubię Kwitnące Wzgórza, lubię też Weronę, za Miłowem nie przepadam, a Dziwnowa nie lubię. Jednak kiedy w trójce w gazecie przeczytałam o wirusie z Dziwnowa, mało z krzesła nie spadłam, bo wszystkie ślady z dwójki bardzo sobię cenię. :)

kokomando 14.02.2011 17:35

Ja na początku grałem w gotowych okolicach ale mnie znudziły i teraz gram we własnych dlatego głos oddałem na własne

AkiJuro 14.02.2011 18:06

Ja zaczęłam od Miłowa i grałam Marzycielami którzy popełnili "samobójstwo" *sadystka face*, potem w Weronie Jutrzenkami (oni byli słodcy ale poumierali ze starości) Ale moim ulubionym jest Dziwnowo. Gram Kamaszami, Samotnikami i własną jedną. Ono jest Kul. xD

Lissa 14.02.2011 19:20

Na początku, weszłam w Dziwnowo. Tak mnie zauroczyło, że przez całe 2 mieś. nie otwierałam innego otoczenia. Jednak gdy zmarła moja ulubiona simka (Opisywałam rodzinkę w innym temacie, tak to ta co zmarła w pożarze ;'<) przestałam zaglądać do Dziwnowa. Z czasem poznałam Miłowo, a Werona mnie 'odpychała' jakaś takaś... No ale, byłam głupia i usunęłam wszystkie otoczenia, po czym stworzyłam moje, i tylko moje ^^'. Ale i tak moje ulubione otoczenie to Dziwnowo.

caalam 15.02.2011 08:54

kocham Miłowo. pierwsze miasto w którym grałam i chętnie w nim gram. dalej jest Dziwnowo, a teraz nałogowo gram w Kwitnących Wzgórzach.
Werony nie lubiłam, bo mi się zacinała i ogólnie nudne miasteczko x_x

Searle 10.04.2011 09:08

Bardzo lubiłam Miłowo, do momentu, w którym postanawiałam stworzyć własne miasto. Później grałam już tylko w nim, a pozostałe usunęłam.

patryk916 10.04.2011 10:03

Najbardziej lubię Miłowo ale też mogą być Kwitnące Wzgórza z Czterech Pór Roku :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:49.