![]() |
Odp: Sposób na ilość simów w klubach
Wow wypróbowałem i to działa! super wreszcie nie będę musiał urządać w klubach przyjęć aby było wiele simów :)
|
Cytat:
Zaraz włączę grę i sprawdzę czy zadziałało :D PS Nawet nie zdążyłem sprawdzić czy działa, komputer zdążył mi się już 3 razy zawiesić :(( Ale zawieszał się tylko w Bridgeport, w innych miastach nie :| Dodatkowo gra mi trochę wolniej chodziła i grafika się zmniejszyła. Ustawiłem wszystko z powrotem tak jak było, szkoda, chciałbym mieć więcej ludzi w klubach :( mówi się trudno... |
Mam problem...
Mianowicie plik po zmienieniu nie chce mi się zapisać. Wyskakuje komunikat : " Nie można utworzyć pliku. Sprawdź czy nazwa i ścieżka pliku są poprawne " |
Ja mam tak jak Ebony i to mnie martwi. ^^
|
Cytat:
Cytat:
|
@up: chodzi tutaj o to, że jeżeli w mieście będzie 10 lokali i 20 simów, to w każdym z nich będzie co najwyżej 1-2. Większa liczba simów przyjdzie, jak "będzie miała z czego przyjść". Chodziło o to, że jeżeli gra uprze się na np. 15, i mamy same czwórki, to nie mamy co próbować z zaludnieniem, bo to jest już totalne max możliwości (i co dziwne u każde jest ono inne!). Jednak jeśli mamy same 4 a simów nadal tyle co kot napłakał, to coś jest nie tak, wtedy możemy kombinować. Pamiętajmy, że do parceli na jaką się wybraliśmy dopiero z czasem przychodzi większa ilość simów, więc najlepiej wejść tam zaraz po otwarciu.
|
Dzięki ! Super poradnik.... Teraz w klubach jest więcej simów . Jeszcze raz dzięki.
|
a co z klubem "Zostań Gwiazdą"? Będzie działać co ten poradnik?
|
Ja jeszcze dodam, że pomocny może być do tego sposobu mod Story Progression, który możecie znaleźć w dziale Aktualizacje. Można za jego pomocą ustalić maksymalną ilość mieszkańców miasta. Liczba ta może być nieskończona, ale oczywiście nie proponuję takiego rozwiązania, bo możecie zrobić masakrę swojemu komputerowi :D Tylko trochę podwyższyć. Wtedy więcej mieszkańców jest w stanie przyjąć miasto, a co za tym idzie, Ci którzy dojdą również będą szukać miejsca w klubie, więc może to wpłynąć na ilość simów tam ;)
|
Dzięki :) Mam nadzieję że za bardzo mi nie zamuli gry ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:58. |