![]() |
Odp: Mieszkanie ''Centralne''
No, całkiem ładna chatka. Sypialnia jest fajna, gdyby jeszcze za oknami widać było morze, to po prostu jak na wczasach :P Może by się jednak jakieś zasłony przydały dla zachowania prywatności. Na szczęście simy takich problemów nie mają :D
Nie podoba mi się to, że każdy pokój jest praktycznie taki sam. Nie chodzi mi o całkowitą mieszankę stylów - to wygląda trochę dziko; przydały by się jakieś elemety charakterystyczne w każdym pokoju. Ogólnie - 8/10 ;) |
Świetne! To jest po prostu genialne!
Tylko jak kupię PZ to baaaardzo chciałabym, żebyś udostępnił do pobrania :) Czy jest taka mozliwość?? |
Zacznę od tego, że zakochałam się w tym zdjęciu
http://img714.imageshack.us/img714/3...enshot131n.jpg *.* Mieszkanie jest bardzo starannie wykonanie, ale jak dla mnie jest zbyt ciemne i minimalistyczne, ale to tylko moje upodobania ;D 9+/10 |
Cieszę się, że się podoba
Cam nie rozumiem o co ci chodzi z tymi stylami osobiście chciałem aby każdy pokój był elegancki lecz także nowoczesny, w tym apartamencie w każdym pomeiszczeniu jest co innego w salonie przeważają szarości i ciemne brązy, a w sypialni dominują jasne kolory ścian. te pomieszczenia są do siebie podobne lecz myślę że każdy z nich ma inny klimat ;) |
Ładnie umeblowane, dobre kolory,meble,dodatki ,wszystko w jednym stylu, a nie wymieszane jak w większości projektów:P. 10/10;)
|
@up
Dziękuję za pozytywną opinię ;) Niebawem wstawię kolejne mieszkanie! |
Za ciemno na dole.
Świetny kącik telewizyjny, ten dywan jest zaj***sty! ;p Podoba mi się łazienka na górze, to chyba najlepsze pomieszczenie w tym mieszkaniu. Ale czegos mi w nim brakuje... Szkoda że nie dałeś rzutów. 8/10 |
wszystko razem idealnie zestawione, 10/10 :D
|
Bardzo podoba mi się przeszklona sypialnia i niesamowity widok. Jednakże w kuchni jest troszkę za ciemno. Ten biały żyrandol tam jest świetny!
9/10 |
o fajnie, że tyle osób skomentowało dawno tu nie zaglądałem co do ciemności dolnej części mieszkania to chyba kwestia gustu
Z założenia dolna część domu miała być ciemna ;)9 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:47. |