TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Z szafy Cynthii... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60627)

Searle 16.07.2011 15:14

Odp: Full Maxis by Tajemnica

Simka, jest brzydka. Wygląda... staro.
Można tworzyć piękne maxisowe simki, ale ta zdecydowanie Tobie nie wyszła.

Muse 16.07.2011 20:05

Nie, simka Ci zdecydowanie nie wyszła. Wszysko jest w nadmiarze, przytłaczają kolory, wzorki i inne bajery. Denerwuje mnie kolor odrostów i szminki.
3/10

Gejowniczek 17.07.2011 17:26

Zieew. Piżama wygląda jak nieudany debiut abstrakcjonisty, w ogóle cała szafa wieje tandetą. Cień do powiek jak z facjaty sklepowej w monopolowym. Całkowicie natomiast podzielam Twoje zdanie o Simach "maxisowych". Te z neta, zwłaszcza z sims 2 są przeważnie odpychające, włącznie z ciuchami, które wyglądają jak niedoróbki. Czasem oglądam przyzwoite a nawet bardzo dobre prace plastyczne niektórych użytkowników a potem patrzę na ich simy i zdejmuje mnie przerażenie: gdzie zniknęło ich poczucie estetyki? Hełmy na łbach, ciała jak nie kanciaste to barczyste niczym nrd-owska pływaczka. I jeszcze niektóre dziewuszki rozpływają się w zachwytach nad "ciachami" jakie tworzą. Pigmalionizm doktora Moreau.

rudzielec 28.09.2011 21:28

zielone oczy i niebieski cień?
nie, to się nie trzyma kupy, do tego ma za pełne usta :|
faktycznie wygląda staro, ale nie zniechęcaj się, twórz dalej! ;)

a co do wypowiedzi pseudo kolegi powyżej, to miło wiedzieć, że zajrzałeś do naszego zacnego fanklubu, niestety - nie dla psa kiełbasa, więc nie możesz pozachwycać się z nami ^^
co chcesz osiągnąć takimi długimi wywodami na mój temat? napisać drugą biblię diabła?
jeśli tak, to życzę powodzenia, masz na to cały swój barwny żywot >D

Kestrel 28.09.2011 21:42

Maxisowe nie znaczy naturalne, wręcz przeciwnie, powiedziałabym, że są kompletnie nienaturalne, jakieś takie jak z kreskówki. Jest bardzo zwyczajna i wygląda jak wszystkie simy ze skrzyni zrobionej przez Maxisa, czyli kompletnie nieciekawie.

Miscellaneous 29.09.2011 17:24

Ja tam wolę nie ściągać sobie nic z Internetu.Może pare fryzur,ale NIGDY nie mody itd.Nie będę kłamać,nie umiem i jak ściągnę mi nie wchodzą.A simka...Nawet ładna.Tylko mogłabyś zmienić kolor skarpetek na czarne do piżamy.

9/10 :D

Narutoman 24.10.2011 17:51

Francesca ma zbyt duże usta i nie pasuje jej ten kolor włosów.

7/10

Edit:

Włosów? xd Miałem na myśli oczu!

revive 24.10.2011 18:01

Przykro mi to stwierdzić ale simka jest brzydka no na serio nie podoba mi się wygląda staro..
Jednak czekam na kolejnych simów :)

Cloudy 24.10.2011 18:03

A moim zdaniem jest bardzo ładna. Usta może troszkę za duże, ale po za tym wszystko ok.
Czekam na sima :D

Cynthia 20.11.2011 15:59

dziękuję:) Dawno mnie tu nie było. czy ktoś wie jak zmienić nazwę tematu??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:09.