![]() |
Odp: FTS Newsletter 9 [11] - 1.07.2011. KOMENTARZE
tak, ale to ja dominuje w tym zwiazku, bede cie ochraniac moim meskim ramieniem!
|
OK <3333 nie wiem tylko ile jeszcze pozyje :(((
|
umarłam. co ja robię w forumowej gazetce? O.O
ale ogólnie mówiąc dziękuję za wyróżnienie, jak zwykle jest mi niezmiernie miło i czuję się doceniona :) no tak FS się kończy, planowałam jeszcze 3 odcinki ale może rozciągnę to do 4 bo nie wiem czy wszystkie wyjaśnienia w 3 zmieszczę ;p jeśli chodzi o NEUSCHWANSTEIN to mam nawet puzzle z tym obrazkiem, wiszą w moim starym pokoju, w mieszkaniu mamy :P piękny zamek, uwielbiam jego historię :) natomiast co do forumowego FS... :D Cytat:
Cytat:
proszę cię Centa, powiedz, że nie masz nic wspólnego z Donatellą Versace:D:D:D |
Czyżby zmiana systemu oceniania w rankingu - z od 1 do 10 na od 1 do 5?
Numer w porządku, zwłaszcza przemyślenia na temat nowej szkoły. Wg mnie wszystko zależy od środowiska, jeżeli w nowej szkole będą same debile z IQ równym gaśnicy pianowej, ciężko będzie się przystosować tam nawet ludziom z silnym charakterem i "wsparciem" w postaci paru znajomych z poprzedniej szkoły, no chyba że chcąc zdobyć szacunek wśród tych "debili", człowiek sam stanie się takim bezmózgiem. |
pomarańcza - ranking tym razem robiłam sama, bez Nysi, więc dałam tylko swoją ocenę :)
|
Gazetka spoksik, wyszła nieźle, szczególnie podobała mi się "Bezsenna Noc" :)
10/10 |
Z uwagą przeczytałem tekst Chryzi. Mam bardzo podobne przeżycia jeśli idzie o studia, ale nie będę się w to zagłębiać. Jestem tu krótko (choć intensywnie :) ) i już zauważyłem, że to naprawdę spoko dziewczyna.
|
Gazetka fajna, ale czuję jakiś niedosyt. Ranking ok, ale nie zgadzam się z wieloma pozycjami.
Podoba mi się ranking FSów i działów. Najlepsze w tej gazetce było, moim zdaniem, opowiadanie bezsennej :) Super po prostu! :) |
Czytam sobie ranking... a tu ja :) dzięki za te gwiazdki :D
|
Gazeta jak zawsze super, a rady cioci Chryzi wezmę sobie głęboko do serca, bo będą mi w tym roku baaardzo potrzebne ;D .
10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:27. |