![]() |
Odp: Piękna brunetka
Śliczne oczy ^^
No cóż... Szkoda, że tylko jedno zdjęcie, bo niestety wtedy ciężej jest ocenić. No, ale nawet spodobała mi się, więc dam 7/10 |
Odp: Jenna Collins <333 by Lidia
ommg, na kazda simke bedziesz tworzyc nowy temat?
zreszta ta simke juz gdzies widzialam. i w ogole wez rob screeny, a nie sie osmieszasz i robisz zdjecia...monitorowi 0_x |
przecież to ta sama simka,co wcześniej.nawet jedno zdjęcie jest takie samo.
|
Już te zdjęcia z trybu tworzenia mogłaś zrobić nawet zrzutem ekranu ale cóż, :)
Ogólnie simka mi się bardzo podoba, ma ładne rysy, prezentacja z poza trybu tworzenia jest całkiem ładna ocenię na 6/10 bo nie mogę pojąć jakim cudem zdjęcia z trybu są robione z zewnątrz :( |
zdjęcia robione monitorowi to coś nowego haha, plus za inwencję twórczą
a simka chyba ta sama co poprzednia, a nawet stwierdzę, że ta SAMA,nawet zdjecie jedno te same. nawet ladna jest |
Bałagan jest tu większy niż w moich simach na początku. Ale nie wiedziałam, że zdjęcia monitorowi robi się szybciej niż screeny O_o' To trochę marny pomysł na prezentacje.
|
poprzednie dwa zdjęcia są identyczne jak 6 i 7 z tej prezentacji, simka ładna, świetna fryzura, głębokie spojrzenie... ale chętnie zobaczyłabym coś nowego i przede wszystkim na screenach z gry a nie na zdjęciach z aparatu... bo nie po to zakłada się temat z simami, żeby oglądać w nich jedną simkę, na dodatek w bardzo marnej prezentacji
|
Jakość pierwszego zdjęcia jest do kitu, ale rozumiem w aparacie zdjęcia monitora nie wychodzą. Druga fotka mną wstrząsnęła! Tło cudne no i oczywiście simka! Booosko!
|
Bardzo mi się podoba ta simka ma świetne spodnie i bluskę możesz mi powiedzieć skąd ściągnełaś te dodatki bo bardzo mi się podobają. Te włosy jej bardzo pasują wygląda w nich cudownie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:30. |