![]() |
Odp: Dom "Poprostu Lubie"
arancie Dziękuję za ocenę. :d
|
Niespecjalnie mi się podoba. Wszystko jest takie... chłodne. Ogród jest z deko dziwny, bo tylko żywopłot. Najbardziej pasuje mi sypialnia, jest jeszcze taka w jakich gustuje :)
Ocenka: 5/10 |
Więc to może trochę potrwać, ale zacznę od początku (;
Ogród: według mnie został niepotrzebnie podzielony. Mimo pięknej altany i basenu, czegoś mi brakuje ... 6/10 Bryła: lubię prostotę, może przesadziłaś z oknami umieszczonymi w narożnikach domu, ale mimo to jest ok. 8/10 Salon: nic dodać, nic ująć 10/10 Kuchnia: zwyczajna, trochę chłodna i pusta 6/10 Łazienka: najładniejsze pomieszczenie w całym domu 10/10 Sypialnie: obie prześliczne 9/10 pralnia: ok. ale nie za bardzo można tu coś ocenić Podsumowanie: Ogólnie dom jest bardzo ładny. Brakuje mi w nim jedynie trochę ciepła, jakiś ozdób, firan itd. |
Bardzo ładny domek
|
Dayliúé, justinea4, Carolayn
Dziękuję za oceny... Ktoś jeszcze ? |
Omg, czemu tam tak biało?!
Domek ogólnie fajny, tylko boli mnie ta biel wszędzie, gdyby nie to, nie miałabym sie do czego przyczepić. Podoba mi się ogród... chyba najbardziej ;) |
Vipera
Dzięki za ocenę.. :D |
I tak jak na twój pierwszy dom wyszło całkiem przyzwoicie.
Tylko ten basen pod oknem, no ale cóż, przynajmniej okna będą czyste :D Aha, no i tego.... Zmień kolor ścian i podłóg chyba, że lubisz kolor niebieski tak jak ja. Lecz w tym wypadku słabo to wygląda. 750/1000 xD = 7.5/10 |
Cóż, jedyne, co mi się podoba w tym domu to ogród, jest na serio udany.
Tyle ode mnie, dziękuję za uwagę. |
Ładnie jest na zewnątrz - szczególnie ta altanka i fajnie to jest rozplanowane. Ale w środku razi mnie ta biel i symetryczność. Nie chciałabym mieszkać w takim wnętrzu, nie czuję "tego czegoś".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:45. |