TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Dom "Nowoczesne Ciepło" by Lubie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61162)

Lubie 30.07.2011 18:49

Odp: Dom "Nowoczesne Ciepło" by Lubie

Pukami, Kysiula
Bardzo dziękuję za oceny.

Searle 04.10.2011 06:04

Różnorodność okien mnie przytłacza, w dodatku nie zasłoniłeś ich żadnymi żaluzjami czy zasłonami.
Manekiny zupełnie niepotrzebne.
W łazience nad umywalką powinno być lustro, a nie okno.

Pokój córki posiada za dużo różowych elementów i biurko przysłania okno.
Różowy basen również nie przypadł mi do gustu.

Jakoś mi się nie podoba.

Arisane 07.10.2011 12:46

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1422275)
Coś typu przedpokój

Ten domy wygląda nawet trochę realistycznie. Szczególnie ten "phięknkhy" dywanik w saloniczku :)

10/10

Lubie 11.11.2011 18:25

Searle i SunnySimmy
Dziękuję za Oceny... A co do zasłon, to wtedy nie miałem prawie w ogóle zasłon. xd

Fatumka 07.12.2011 10:21

Bardzo mi się podoba, masz taki niesamowity dar ułożenia wszystkiego ze smakiem... Ja jak mam budować domy to wychodzą z nich totalne pokraki XD dlatego korzystam z gotowców ;)

Powiedz mi proszę, skąd masz te meble w pokoju dla córki? Są superowe, nie widziałam ich jeszcze nigdzie... Jeśli to store, to jak się nazywa ten zestaw?

Lubie 08.12.2011 11:35

Dzięlki bardzo za ocenę.
Ale co do mebli, to nie wiem... Ściągnełem je bardzo dawno. Ale mogę cię uprzedzić, że na 100% nie są ze store.

Alinka26 09.12.2011 18:02

Okna w salonie, jadalni i kuchni - nietrafione.

Pokój dziecięcy za dużo nieprzemyślanego fioletu.

figa 10.12.2011 19:20

Jeśli chodzi o bryłę to muszę wierzyć na słowo tym, którzy znają oryginał bo ja go nie znam :D zatem nie mogę ocenić czy dom wyszedł podobny do zdjęcia.
Z wnętrz najlepiej prezentuje się łazienka, salon też niczego sobie, w kąciku jadalnym za pstrokato. Sypialnia - spokojne kolory, trochę minimalistyczna.
Pokój dziecinny - przydałoby się więcej różnych odcieni różu zamiast fioletu, jeśli dziewczynka lubi Barbie, chyba, że kolory na zdjęciu są takie z powodu słabego oświetlenia pomieszczenia.

Gio 31.12.2011 12:38

Domek bardzo pomysłowy i moim zdaniem trzeba go oceniać właśnie wg takiego kryterium. Tak więc w zasadzie wszystko jest fajne, pomysłowe i kolorowe :) Może jedynie meble w jadalni są bardziej dla ogrodów, no ale tak to jest super ;] Pozdrawiam!

MiniMous 30.01.2012 21:01

Mi niepodoba się ten pokój z manekinami i kolory w pokoju dziecięcym . Sypialnia rodziców i salon są super . ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:02.