![]() |
Odp: Dom "Nowoczesne Ciepło" by Lubie
Pukami, Kysiula
Bardzo dziękuję za oceny. |
Różnorodność okien mnie przytłacza, w dodatku nie zasłoniłeś ich żadnymi żaluzjami czy zasłonami.
Manekiny zupełnie niepotrzebne. W łazience nad umywalką powinno być lustro, a nie okno. Pokój córki posiada za dużo różowych elementów i biurko przysłania okno. Różowy basen również nie przypadł mi do gustu. Jakoś mi się nie podoba. |
Cytat:
10/10 |
Searle i SunnySimmy
Dziękuję za Oceny... A co do zasłon, to wtedy nie miałem prawie w ogóle zasłon. xd |
Bardzo mi się podoba, masz taki niesamowity dar ułożenia wszystkiego ze smakiem... Ja jak mam budować domy to wychodzą z nich totalne pokraki XD dlatego korzystam z gotowców ;)
Powiedz mi proszę, skąd masz te meble w pokoju dla córki? Są superowe, nie widziałam ich jeszcze nigdzie... Jeśli to store, to jak się nazywa ten zestaw? |
Dzięlki bardzo za ocenę.
Ale co do mebli, to nie wiem... Ściągnełem je bardzo dawno. Ale mogę cię uprzedzić, że na 100% nie są ze store. |
Okna w salonie, jadalni i kuchni - nietrafione.
Pokój dziecięcy za dużo nieprzemyślanego fioletu. |
Jeśli chodzi o bryłę to muszę wierzyć na słowo tym, którzy znają oryginał bo ja go nie znam :D zatem nie mogę ocenić czy dom wyszedł podobny do zdjęcia.
Z wnętrz najlepiej prezentuje się łazienka, salon też niczego sobie, w kąciku jadalnym za pstrokato. Sypialnia - spokojne kolory, trochę minimalistyczna. Pokój dziecinny - przydałoby się więcej różnych odcieni różu zamiast fioletu, jeśli dziewczynka lubi Barbie, chyba, że kolory na zdjęciu są takie z powodu słabego oświetlenia pomieszczenia. |
Domek bardzo pomysłowy i moim zdaniem trzeba go oceniać właśnie wg takiego kryterium. Tak więc w zasadzie wszystko jest fajne, pomysłowe i kolorowe :) Może jedynie meble w jadalni są bardziej dla ogrodów, no ale tak to jest super ;] Pozdrawiam!
|
Mi niepodoba się ten pokój z manekinami i kolory w pokoju dziecięcym . Sypialnia rodziców i salon są super . ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:02. |