![]() |
Odp: Magiczne ¬ródła - nowe miasto do The Sims 3
ciekawe ile Sim Points będzie to kosztowało ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie zrobili t± zielon± skórę, aby stworzyć dziwniejsz± rodzinę, albo jako przedsmak "Pór Roku", że niby taka simoro¶l.
|
A ja nadal jestem ciekawa, ile SP za to zechc±... WeĽmy takie Barnacle Bay, kosztuje toto 1650 czy co¶ koło tego, a - z tego, co wiem - postarali się przy tym nie bardziej, niż przy darmowym Riverview.
Po drugie ciekawi mnie, jakie będ± dodatkowe obiekty czy ciuchy. Na zdjęciach pokazanych w tym temacie widzę bowiem głównie te z podstawy, tylko ze zmienionymi wzorami. Może w sumie nie być żadnych, albo być ich bardzo mało... Ale wtedy miasto powinno kosztować odpowiednio mniej (niż BB w sensie). |
|
Filmik od Ejaka fajnie ukazuje tę mie¶cinę zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach. Naprawdę fajnie się prezentuje to miasto ;)
|
Kurcze, my¶lałam, że to miasto jest mniejsze. Nie lubię dużych miast, wiolę takie, gdzie można wszędzie szybko dojechać.
Ewentualnie przeniosę to Spa do Sunset, bo wygl±da ¶wietnie :) |
Podoba mi się to miasto pewnie pobiorę, mogli by zrobić darmowe :)
Ale nowe parcele s± ładne, a miasteczko ma klimat :D |
No nawet, nawet.
Szkoda tylko, że nie zachowali górskiego klimatu w postaci architektury itp. Zwykłe sunset valley w innej okolicy. Warto to kupić co najwyżej dla kilkunastu nowych obiektów. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:56. |