TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Seasons - nowy dodatek do The Sims™ 3 ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61249)

sebi27 22.08.2011 06:18

Odp: Seasons - nowy dodatek do The Sims™ 3 ?

najpierw pewnie wyjdzie ten dodatek co nie miał "poprzednika" a później dopiero pory roku przynajmniej ja tak myśle

suomii 22.08.2011 07:39

ciekawe o czym może być ten dodatek? ;p

Searle 22.08.2011 08:12

Niech mnie nawet nie denerwują. Ja chcę pory roku!

Gio 22.08.2011 08:38

"czarne tło ze świetlistymi literami" :|

A może ten gościu miał rację z tą rakietą? :O Ekspansja kosmosu - to by było coś! Ale niby ma dotyczyć życia, więc... nie mam pojęcia :D

Karel13 22.08.2011 08:49

Wszystko co by teraz dodali będzie dotyczyć życia. W końcu to co nas otacza, dotyczy życia :). Bez sensu jest moim zdaniem pytanie ,,czy następny dodatek będzie dotyczył życia?".

revive 22.08.2011 17:06

Nie ja chcę Cztery Pory Roku błagam ...

Karel13 22.08.2011 18:59

Czarne tło i świetliste litery. Bez poprzednika. Wykluczamy magię, pory roku.
Kosmos też. Święta byłyby bez sensu. Może coś związanego z religiami? Niee... Zbyt wiele kontrowersji.
Nie mam zielonego pojęcia. Jeszcze będę nad tym myślał.

EDIT:
Napisali, że nie ma podobnego dodatku w dwójce! To może być magia.
W końcu magiczny dodatek był w jedynce :). ,,Życie w innym wydaniu" - też naprowadza nas na magię.

hare_krishna 22.08.2011 19:46

@Absolem, ale przeciez trojka wyszla juz 2 lata temu:|
Tak swoja droga to koniec trojski juz nadchodzi - kazda czesc 'trwala' 4 lata, a 3 juz niedlugo minie 3 rok. Ja jakos nie czekam na 4:/

Ale wracajac do tematu, wiele wyszukiwarek dziala na podstawie tego jak czesto wpisywana jest dana fraza, a nie ukrywajmy - pory roku sa najbardziej oczekiwanym dodatkiem do TS3, bardzo mozliwe ze wiele fanow ktorzy nie moga sie doczekac chcieli sie upewnic ze nie ma chocby zapowiedzi czegos takiego:P
Ja tak po cichu podejrzewam ze pory roku pojawia sie wraz ze zwierzakami. Nie na podstawie powyzszego posta, po prostu jakos to do siebie pasuje...

miłośniczka zwierząt 22.08.2011 20:26

A ja myślę że pory roku pojawią się, ale jesienią 2012 roku bo oni raz dają dodatek o tematyce która wcześniej była a następny jest o czymś nowym więc, po zwierzakach będzie coś czego jeszcze do tej pory nie było a potem będzie pewnie o pogodzie. Może kolejny dodatek to wesołe miasteczka ? Albo coś związane z wesołym miasteczkiem.

Karel13 23.08.2011 07:29

Wesołe miasteczka? Czy to by pasowało do czarnego tła i świetlistych liter?
W sumie tak, bo clowny są straszne... :)
Już mam wizję tego nagłówka i melodię ekranu ładowania...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:11.