![]() |
Odp: Ulubiona Profesia.
Kocham magów i bardów. W każdym z moich królestw, bohaterowie z tymi profesjami najszybciej dobijają do 10 poziomu doświadczenia, a czasem zdarzy się, że zdobędą jeszcze 3-4 poziomy dodatkowe. Na drugim miejscu stawiam rycerzy i medyków.
Nie przepadam natomiast za szpiegami (to ciągłe podsłuchiwanie...) i profesjami kapłańskimi (obydwoma). |
Ja uwielbiam grać szpiegiem.Może dlatego, że naczytałem się zwiadowców.(Johna Flanagana)
|
Zdecydowanie bard. ^ ^
Mam pociąg do wszelkich instrumentów - nawet tych średniowiecznych. |
Monarcha zdecydowanie, ale ja już nie mam Średniowiecza, odsprzedałam je znajomemu... Nudna gra na dłuższą metę, jak dla mnie oczywiście.
|
Cytat:
|
Cytat:
- kapłani - też mnie do tego ciągnie. Nie, żebym chciał być księdzem (nie ma w tym nic złego, po prostu marzę o założeniu rodziny ;) ), ale pasjonują mnie te wszystkie rytuały, obrzędy, tajemnice, szaty. Sam jestem Ministrantem, więc... :P - bard - moje kolejne marzenie - aktorstwo :D A bard gra w sztukach, które wcześniej pisze, co samo w sobie jest super ;) Teraz brązowe medale, czyli trzecie miejsca: - mag - grałem nim krótko, ale czaruje, a to jest fajne :P - szpieg - wytwarza trucizny, a lubię podawać je Simom. Szczególnie, gdy kogoś wyjątkowo nie lubię, a Bestia z Padołu się w tym kimś kocha :x To chyba byłoby na tyle. Ale i tak wybieram takie misje, że przede wszystkim gram Monarchą i o niego dbam najbardziej (dzięki czemu ma też dużą rodzinę). ;) |
Odp: Ulubiona Profesja.
Monarcha to dla mnie naj naj fajna profesja. ;]
Są czasem fajne zadania,a ja jedynie LUBIĘ ZADANIA,gdy bohaterem jest monarcha. ^^ |
Monarcha, czarodziej. Szpieg też jest fajny :D
|
Ja zagłosowałam na medyka, strasznie lubię tę profesję, leczenie pacjentów, zawsze jest co robić. Oprócz tego strasznie lubię maga. :)
|
ja wybieram kowala można coś przynajmniej robić :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:00. |