![]() |
Odp: Sweet Dreams
Od miesiecy nic nie komentowalam, bo nie bylo czego. Ale tutaj sie skusze. Ladny domek, fajny klimat we wnetrzu, przytulny. Podoba mi sie. Przegladalam dosc szybko i nic nie rzucilo mi sie w oczy, a co bym ponarzekala. :)
Nie zwrocilam zbytnio uwagi na ogrod, ale sadze, ze tez jest dopracowany. Wlasnie, to jest dobre slowo - dopracowany. Takie lubie. |
Piękny dom z zewnątrz i wewnątrz.
Taki biały, elegancki, wytworny i ten ogród, ta fontanna! Mhmm, krótko mówiąc piękny dom. |
Domek naprawdę cudny.
Ogród śliczny, może za dużo w nim kwiatów, ale nie jest to żadnym problemem. Dość dziwnie wygląda to, że w nocy dół jest jasny, a góra ciemna (za sprawą lamp). Bardzo dużo dodatków z internetu, ale mimo tego dom jest świetny. ;) |
Jak zwykle, do wystroju wnętrz użyłaś dużo ładnych dodatków. Podoba mi się to, że w całym projekcie dominuje jeden styl i wszystko do siebie pasuje. Wnętrza są urządzone wykwintnie, bogato dekorowane i przypominają trochę atmosferę buduarów. Trudno coś skrytykować... :)
|
Z zewnątrz jest naprawdę śliczny, jednak w środku nie bardzo mi się podoba. Chyba kolorystyka nie taka.
|
Dom w nocnej kolorystyce prezentuje się, moim zdaniem, znacznie lepiej.
Ogólnie domek zbyt słitaśny. Zastosowałaś dużo bieli, różu oraz elementów w kształcie serca. W łazience za dużo okien (które sięgają aż do podłogi). Ja bym się bała tam kąpać z obawy, że ktoś mnie podglądnie :) Użyłaś też bardzo dużo roślinności wewnątrz. To mi się podoba, ale w połączeniu z tymi dużymi, białymi oknami pomieszczenia kojarzą mi się ze szklarnią albo palmiarnią. Domek jest ładny, ale Twoje inne prace podobały mi się bardziej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:43. |