TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Magiczne gnomy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61388)

miłośniczka zwierząt 10.10.2011 19:41

Odp: Magiczne gnomy?

Ja jeszcze nigdy nie miałam wampirzego gnoma a miałam już sporo wampirów.:O To trochę dziwne:|

anie_1981 12.10.2011 12:03

A jak u Was jest z rozmnażaniem się gnomów? Bo moje z podstawki się starzeją i umierają, ale nie rozmnażają.

jaja 12.10.2011 17:16

u mnie rozmnażają się, i to dość nietypowo... po postawieniu JEDNEGO po czasie mialam siedem pomników po zmarłych gnomach, wczesniej jakoś ich nie było widać.. pączkują:D

no chyba, ze tą drugą połówką był gnom wampir, co jakiś czas się pojawia kolejny;)

VoyageFun 12.10.2011 17:45

Za pomocą kodu buydebug kupiłam kilka gnomów normalnych i jednego wampirzego, a co się później okazało to, że miałam z siedmiu gnomów dwa, a reszta była wampirza. Czy jest to możliwe żeby wampirze gnomy zmieniały normalne gnomy w wampirze? Czy może po prostu przybyło mi wampirzych, a normalne uciekły ?
Aaa miałam raz bobasa gnoma. :D Świetne :)

anie_1981 13.10.2011 08:54

U mnie się w ogóle nie rozmnażają. Tylko się starzeją, nic więcej. Nie ma też zmieniania zwykłych w jakieś inne.

jaja 13.10.2011 17:08

Właśnie mi też się nie zmieniają raczej, nie widziałam przynajmniej, poza tymi różnymi pozami....tylko pojawiają się po czasie pomniczki, za sporo simowej kasy.

A co do zmieniania gnomów przez gnomy wampiry to może i tak jest, często spotykałam w ogrodzie śmieszną scenkę, jak wampir "leciał" w powietrzu jak jakiś supermen, a gnom kucał i się zasłaniał piąstkami ze strachu:D tylko co z tego wynikało to już nie zwracałam uwagi... aż się zachciewa znów grać, zeby to sprawdzić;)

anie_1981 14.10.2011 14:42

Ja mam całe podwórko gnomów kupionych w BuyDebug i nic nadzwyczajnego się z nimi nie dzieje. Owszem te z podstawki się starzeją i umierają, ale nie ma dzieci, zmian w inne gatunki itd.

BlackBerry 20.10.2011 18:13

A u mnie cały czas się rozmnażają.. w końcu mnie wkurzały, bo blokowały dostęp do przeróżnych rzeczy i je wszystkie usunęłam :P. Z czasem to wkurza totalnie xP

MiniMous 28.12.2011 17:43

Ja miałam kiedyś dokładnie 20 gnomów na jednej parceli bez wpisywania kodów .Teraz ponad połowa umarła i obecnie mam koło swojego domku cmentarzyk gnomowy zawierający 13 nagrobków .Najbardziej lubię gnomy niemowlaki i nastolatki .:D

ginsei 29.12.2011 08:43

Ja aktualnie trzymam trzy gnomy i czekam na nowe pokolenie... Chyba, że jak jest trójka to się nie rozmnażają? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29.