![]() |
Odp: zadanie nr 1 - głosowanie
Nie obrażając nikogo, komentować jest łatwo... Było wiele pomysłów, ale nie wychodziły tak, jak miały wyjść...
Ja wybrałem prace X, ale też praca Y była ładna, choć X przemówiło do mnie bardziej... |
Pepsi Cola, Cola Pepsi: POWIETRZNIAKI SĄ NAJLEPSI!
prosimy o głosy ;) Konkurencja jest na poziomie :D |
Cytat:
ja jednak zdecydowałam sie na glos. pomysl byl naprawde dobry. ;D |
Cytat:
Konkurencja naprawdę na poziomie, więc życzę powodzenia wszystkim rywalom :) |
Zagłosowałem, a wybór był banalnie prosty. Tylko jedna praca mi zaimponowała, nie wiedziałem że można zrobić tak ładne avatary z simowych zdjęć >D
|
@up: no szczerze mówiąc, ja tez nie miałam pojęcia, że w simach da się robić takie foty, jak w pracy o której mówisz :O
wyglądają zupełnie jakby nie były z simów ^^ prosimy o głosy na powietrze!!! ;) |
Sonda zamknięta, oto wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Woda - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Powietrze - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ogień - 2 punkty CZWARTE MIEJSCE Ziemia - 0,5 punktu Gratuluję wszystkim drużynom zdobytych miejsc! Zadanie drugie zostanie opublikowane jutro około godziny 19. |
jeeeeeej! <3
DZIĘKUJEMY ZA GŁOSY! :D Konkurencja przy tym zadaniu była na wysokim poziomie. :) Gratulacje dla innych drużyn. :) |
Gratki dla wszystkich ; DD . Wszyscy mieli super prace. ; ))
Poziom był bardzo wyrównany i łatwo nie było ; DD i dziękuję(my ; DD) za II miejsce ; ** |
huraaa! <3
wygraliśmy, dzięki za głosy! ; * XD ah, gratki dla powietrza, ognia i ziemi - również świetne prace. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:26. |