![]() |
Odp: Nobody knows...
Najbardziej zwrócił moją uwagę tzw. pokój pod chmurką urządzony na tarasie. Podoba mi ten pomysł jak również całe zaaranżowanie.
W następnej kolejności przypadły mi do gustu wnętrza, zwłaszcza część z biblioteką, ale pozostałe aranżacje również bardzo mi się podobają. Ładne zestawienia mebli i kolory. Pamiętam Twoje projekty z "dwójki", w TS3 widać, że projektowanie simowych domów idzie Ci dużo lepiej. ;) |
Bardzo lubię taki zarośnięty klimat, trafiłeś w mój styl. Ja bym nigdy w życiu nie zrobiął takiego cuda :O!
|
W końcu zebrałem się w sobie, żeby odpisać na komentarze do domu.
Przede wszystkim chciałbym podziękować Wam za komentarze :). pinpon - bardzo dziękuję za tak miły komentarz, zwłaszcza, że szczerze mówiąc odrobinę obawiałem się wstawiać dom po tak długiej przerwie. Gio - dziękuję :). Druga umywalka nie ma nic wspólnego z koszami pod pierwsza >D. Dom jest przeznaczony do prezentacji a nie do gry, więc i tak nikogo tak nie wprowadzę. Ilość miejsc siedzących na zewnątrz ma związek w tym co mówiłem na początku - to miała być taka mini-willa jakiejś gwiazdy więc miejsca potrzebne są na duże grille ;). muffindance - dziękuję :). epletre - dziękuję. Dom z założenia miał być raczej spokojny więc stwierdziłem, że 'uspokoję go' jeszcze bardziej stosując w większości jeden kolor ścian :). A nad salonem? Powiedzmy, że to wielkie okno w suficie ;). Einarr - bardzo dziękuję. Rozumiem, że mamy całkiem inne style jeśli chodzi o ogrody (wystarczy porównać nasze prace), więc wybaczam ;). Kestrel - dziękuję. Osobiście nie widzę nic złego w sidingu, a stwierdzenie, że ogród 'jest makabryczny' jest trochę na wyrost. Ale każdy ma swój gust. Powiem tylko, że (zwłaszcza w części znajdującej się za domem) starałem się ograniczyć kolory. No i jeszcze uważam, że dom jest w ogrodzie a nie ogród wokół domu ;). Silver - dziękuję, bardzo mi miło ;). Kysiula - dziękuję :). Horsez - również dziękuję :). aniołek - niezmiernie miło mi usłyszeć tak miły komentarz z Twojej strony. SunnySimmy - dziękuję, chociaż z tym, że nie byłabyś w stanie zbudować takiego domu się nie zgadzam. Poprzez ciężką pracę można zrobić wszystko :). Może ktoś jeszcze? ;> |
Cytat:
|
Strasznie długo ładują mi się te zdjęcia i jest to chyba już moje trzecie podejście do ich oglądnięcia, ale warto było :) Twój domek jest super!
Co prawda trochę za bardzo zarośnięty, jak na mój gust, ale ok :) Sypialnia jest przecudowna. Podobnie jak łazienka. Przeszkadza mi jedynie tv w salonie, gdyż przysłania on okno. Nie wiem tylko, czy pomysł z szafkami z alkoholami w altance jest dobry. Uważaj na okolicznych koneserów wina... eghm... nektaru :P Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:33. |