![]() |
Odp: Super i Cool simy by ilovesims3
1/10
Tak jak ktoś tu powiedział skromna jesteś nie ma co . Simka jest okropna nie podoba mi się i jeszcze jedno ma makijaż jak postrach północy. |
Cytat:
Powiem krótko: nie podoba mi się. Tyle. EDIT: Jako, że to mój Szatański Post, masz ode mnie 1/10. |
Jesteś za bardzo do przodu. Nawet nie próbujesz wysłuchać rad.
Zły makijaz, genialna jest jedynie suknia wizytowa, skąd ją masz ? CHRUPEK ! Tez podałeś/łaś złą pisownię ! Poprawnie pisze się PIĘKNE, nie pjękne ani pienkne. |
Cytat:
Nie mogę uwierzyć, że została potraktowana poważnie -.- |
Czemu jak na nią patrzę, to widzę plastikową lalkę posklejaną w części tak ja Polly Pocket (czy jak to się tam pisało). Ładnie prezentuje się odbicie w lustrze, wygląda tak naturalnie. A z przodu? Jak to się mówi z tyłu liceum z przodu muzeum :D
Nie mam The Sims 3, ale to chyba jest młoda dorosła, czy jak to się tam nazywa. Bo dla mnie wygląda jak mieszanka dwubułczanu pasztetowego. Z dodatkami było by jej ładniej, ubrania mogą zostać, twarz do poprawy. I te usta, OMG! :O Dam tylko 2/10, bo ubrania są nawet ładne no i + odbicie w lustrze :D |
Cytat:
ano właśnie ocenić trzeba. Jest maxisowa ale to nawet nie o to chodzi. Po prostu jest brzydka ma okropną szminę i włosy też |
o ludzie, hahaha B) dobre.
żeby offtopu nie było, simka brzydka. przeciętna, ma za długi podbródek i brzydką szminkę. |
Nudzi mi się, wchodzę do tego tematu i widzę taką perłę:
Cytat:
Dzięki za poprawę mojego zrytego humoru! :D A co do samej Simki - widziałem brzydsze, ale pjęnkna (:P) też nie jest. Jest taka defaultowa, nie ma w niej nic specjalnego. Oprócz tego ma brzydki profil. |
Temat stary, ale co tam. Wypowiem się. Nie wiem co ty widzisz takiego "pjenknego" w tej Elizce. Chude to to, kościste, makijaż ma jak kobieta lekkich obyczajów. Twarz zwyczajna, większość suwaczków na środku(oprócz ust bo są za wysoko). Mi tam wcale nie przeszkadza, ze coś jest "maxisowskie", jak wy to nazywacie, ale uwierzcie, można zrobić ładnego sima bez dodatków. Ładnego, a nie przeciętnego.
|
Ortografia... Już nie mogę patrzeć na takie sadzenie byków.
Piękne - nie znasz pisowni tego słowa. Nie znasz poprawnej pisowni. A tak pozatym, twe Simy nie są piękna, ale nie są brzydkie. Fotostory robisz kiepskie, ale do Simów masz gdzieś tam skrytą nutkę talentu. Trzeba ją tylko wyłapać. Na zachętę 8/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:18. |