![]() |
Odp: zadanie drugie - głosowanie
Cytat:
głos oddany : ) powodzenia wszystkim życzę, powietrze liczy na wasze głosy wyborcy! :D |
również zagłosowałem :)
powodzenia wszystkim ;) |
Ja również oddałem swój głos :)
Wiadomo - Powietrze prosi o Wasze głosy! ;) |
Ja już głos oddałam. Ta praca według mnie jest najlepsza :)
|
Ja zagłosowałam na pracę ___. Jest najlepsza, w ogóle nie miałam trudności z decyzją :P
|
Zagłosowałam (Oczywiście nie na siebie). Mam nadzieję, że wygra najlepszy. |
ankiete zamkne zgodnie z planem, jednak na wyniki glosowania bedziecie musieli poczekac do momentu, kiedy upewnie sie, czy praca z ts2 grupy nr 2 jest regulaminowa. bo jezeli nie, to osoby te uzyskaja polowe zebranych punktow.
prosze jednak nie pisac zazalen w tym temacie - w razie czego piszcie do mnie na pw/gg, nie chce tu robic balaganu i afery. w zwiazku z powyzszym zadanie nr 3 moze zostac opublikowane pozniej, bede oglaszac w razie czego. |
Sprawa została wyjaśniona, regulamin nie został naruszony, zatem oto wyniki głosowania nr 2:
PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Ziemia - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Woda - 2 punkty & Ogień - 1 punkt Gratuluję wszystkim drużynom zdobytych miejsc! Zadanie nr 3 zostanie zaraz opublikowane. Przepraszam drużynę Powietrza, ale musiałam sprawdzić doniesienia osób z innych drużyn. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:10. |