TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   FTS Newsletter 10 [12]-komentarze (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61832)

ddo bwayo 11.10.2011 18:34

Odp: FTS Newsletter 10 [12]-komentarze

krytyka jest uzasadniona, Ty nic nie uzasadniłeś. w sumie napisałeś "nie bo nie". nie raz była krytyka,ale to krytyką nazwać nie mogę.
a co do Chryzii to tylko o niej napisałeś...więc? może wystarczyło by rozwinąć wypowiedź bym nic nie napisała.

Gio 12.10.2011 12:59

Mi się bardzo podoba, Jin i Gingers spisali się na medal, podobnie z resztą jak Charionette ze swoim świetnym horoskopem, który wbrew pozorom - Naprawdę się sprawdza!

Kethael 12.10.2011 13:39

Rzeczywiście, horoskop się sprawdza :)
Jest mi bardzo miło, że zostałam wymieniona :)

A co do braku Chryzi... cóż, nie będę się mieszać. Skoro jej nie ma, to nie ma (ale przyznam, ze brakuje mi jej rad ;))

Silver 12.10.2011 16:40

Chciałabym się przypomnieć, że zabrakło mojego nicka w rankingu :P (chyba, że to dla wybrańców)

Przeczytałam obie części. Horoskop nawet do mnie pasuje ^^, łamigłówki i te inne, łatwe ;)
Lexi zasłużyła na I miejsce. Jej FS jest bardzo...wciągające :)
Co tam jeszcze...podobało mi się m jak mieszkanie i ogólnie ciekawy numer choć bywały lepsze.

Searle 13.10.2011 08:54

Gazetka jest ok.
Trochę brakowało z poprzednich np. opowiadania bezsennej.
Zastąpiliście to duża dawką zabawy.

Różnice są fajne, ale gdyby te obrazki nie rozjeżdżały forum, to byłoby super.
Lubię rozwiązywać krzyżówki, więc plus dla Was :)
Horoskop kwiatowy - bardzo dobry pomysł, szczególnie dla tych, którzy skomlili, że w poprzednich horoskopach nie było (jako przykłady).
Z rankingiem nicków w większości się nie zgadzam, ale to już u mnie standard.
Bardzo dobry pomysł na wskazówki odnośnie budowania domu od podstaw. Może w końcu niektórzy wezmą siebie te porady do serca i przestaną budować klocki :)

Ogólnie ok, ale... znowu czuję lekki niedosyt :)

neville 13.10.2011 11:52

ogólnie gazetka była spoko, poprzedni numer lepszy, ale jak mówiła Searle, nadrabia zabawą :D

Brakuje mi bezsennej i Chryzi, no ale cóż :D

I miło mi, że jestem w FTS on TOP :D

Rosari 13.10.2011 14:17

Oj brakuje tego "Ciocia Chryzia radzi..." xD
Ale i tak jest dobrze :)

Pinpon, oj chciałałabym być redaktorem, tyle, że ja nie wiem na czym to polega :<
Btw, z części rozrywkowej najłatwiejsze było dla mnie znajdywanie różnic, znalazłam je w jakieś 2 minuty xD Najtrudniejsza była krzyżówka bo jestem noga z ts2 :D
Ale jak dla mnie jest cacy, znajdźcie drugą ciocię Chryzie ( ofc, nikt jej nie zastąpi, ale może będzie ktoś równie dobry ;)) i będzie zajekurdejedwabiście :D

Ej a jest jakaś nagroda za rozw. łamigłówek, czy coś ?

ddo bwayo 13.10.2011 14:21

Nagrodą jest ranga na 2 miesiące która zostanie rozlosowana dla 1 osoby spośród tych które wyślą dobre odpowiedzi.

marandile 13.10.2011 14:35

o jejciu, zostalam wymieniona :D I to 2 razy :D Bardzo dziekuje, naprawde czuje sie zaszczycona :D To niesamowite uczucie xD

neville 13.10.2011 15:06

a odpowiedzi wysyłać do cb na PW?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:56.