TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Innlend Seclusion - Domowe Zacisze by Einarr (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62038)

vernille 02.11.2011 14:12

Odp: Innlend Seclusion - Domowe Zacisze by Einarr

nie podoba mi się podłoga w salonie, jadalni.. te panele, no. tekstura w tą, kolory w drugą.. :D ale i tak zauważyłam to po trzecim, czy czwartym obejrzeniu screenów.
plus zmieniłabym obraz w jadalni lub łazience, bo chyba są takie same.
mimo wszystko daję dyszkę. (:

megasimolxd 03.11.2011 12:56

Wnętrze domku jest genialnie urządzone nie będę się rozpisywał, bo nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko jest dopracowane. 10/10

Aoi 03.11.2011 13:09

No mi osobiście się bardzo podoba. Ja nie potrzebuję wiele, a ten dom wydaje mi się w miarę skromny, ale mega przytulny. W zasadzie jedyne, co mnie uderzyło, to kwiat wchodzący w regał, dwa takie same obrazy i ten kwiotek z łazience, który jest moim zdaniem niepotrzebny. Ale tak, to bardzo miłe mieszkanko ^^

hellraiser 03.11.2011 15:08

Jest chwila = jest komentarz! :P
Aranżacja tego wnętrza jest świetna.
Podobają mi się barwy pokojów, są przytulne i chętnie bym w takim domu zamieszkał. Nie mam się do czego przyczepić, wszystko jest bardzo dobrze zgrane ze sobą, jak zwykle zresztą :) I plus za to, że dodatki z internetu są dobrze dobrane, współgrają ze sobą i nie tworzą takiego sztucznego efektu.
10/10 B)

Spectrum 03.11.2011 18:47

Dzięki za komentarze ;)
Czy ktoś jeszcze?

Zielona Herbata 07.11.2011 13:01

Einarr - Dom jest super ! Bardzo mi się podoba cały wystrój tego domu. Masz dyszkę ode mnie :D

Searle 08.11.2011 18:11

Znowu świetne mieszkanie! Einarr stajesz się nudny :P

Bardzo mi się podoba. Urządzone przytulnie. Ponownie świetnie dobrałeś dodatki.

Pomysł z brakiem ściany między kuchnią i salonem bardzo mi się podoba i strasznie fajnie to wygląda :)

Ale i tak się do czegoś przyczepie :) W łazience dałabym płytki, bo szkoda takiej ładnej drewnianej podłogi :)
No i te dwa obrazy - bliźniaki :)

Rosemarie 09.11.2011 08:58

Nie podoba mi się podłoga w kuchni i ten duży obraz wiszący koło łóżka w sypialni, poza tym jest okej. 9/10 :)

Spectrum 11.11.2011 13:53

Dziękuję Wam za komenty :*
Ktoś jeszcze? ;D

Ceasaries 29.01.2012 09:12

Śliczne, podoba mi się szczególnie pierwsze zdjęcie, a dokładnie przedpokój (?). Reszta też jest super, ale nie pasują mi w kuchni te fotele.. nie wiem dlaczego, po prostu, jakoś nie pasują mi tam, ale i tak daje 10/10 ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:34.