![]() |
Odp: Problemy - zacinają mi się simsy
Też tak mi sie robi, i to zbyt często :(
Ale u mnie to na 99% wina k.graf., bo po odwieszeniu psuje się totalnie grafika, muszę wrócić na pulpit, żeby się naprawiło. |
Moje Simsy bardzo mulą.
Po prostu wszystko chodzi średnio sto razy wolniej niż przed instalką Zwierzaków. Podejrzewam, że niektórym też tak się stało - co robiliście wtedy? :) |
Cytat:
2. Czyszczenie i defragmentacja rejestru (Registry Booster 2, CCleaner - to programy, których użyłam) 3. Wyłączanie niepotrzebnych, pamięciożernych aplikacji w tle 4. Selekcja dodatków (te, które uważałam za zbędne, powędrowały do kosza) 5. Wyłączenie internetu i osłon Avasta na czas gry (w takiej kolejności, nigdy na odwrót :D) To chyba wszystko... Gra chodzi płynnie. Jeśli to nie pomaga, można jeszcze zmniejszyć ustawienia grafiki i pokombinować z pamięcią wirtualną. @down: To już bardziej drastyczne rozwiązanie. Pierwsze wymaga czasu a drugie pieniędzy - co wcale nie oznacza, że są złe :) |
Albo zainstalować grę od nowa :D
Lub pora kupić lepszy sprzęt ;) |
Sprzęcior mam spoko. ;)
Dzięki za rady, jak przywlecze się do domu ktoś bardziej komputerowy niż ja to zlecę mu te czynności. :) PS Myślicie, że jak odinstaluje Wymarzone Podróże to będzie szybciej działało? |
Cytat:
|
i jak sie rozwiązała sprawa ? bo ja muszejakoś sobie poradzić z przycinaniem się gry. Sprzęt jest dobry, chodzi raczej o coś w grze. wolałabym 16 dodatków nie przeinstalowywać
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28. |