![]() |
Odp: Showtime - Podsumowanie
ale to moim zdaniem dodatek łatka i moze pływanie w oceanie będzie wkoncu - jesli tak to kupie XD
|
A ja sobie tak myślę i stwierdzam, że opis dodatku nie pasuje mi do jego nazwy.
"Showtime" to właśnie coś bardziej w stylu Gwiazdy, celebrytów, Hollywood. Aczkolwiek do tego tytułu bardzo pasuje cyrk. |
Moim zdaniem pasuje tytuł showtime. Można to zinterpretować w ten sposób, ze simowie objawią swoje talenty i rózne zainteresowania. Pasują też swiatliste litery i czarne tło... Znaczy do tytułu, ale bynajmniej nie do reszty dodatku. :)
|
Hmm . w Sumie Podoba mi się , i mam nadzieję że to nie będzie taki niewypal jak z WP . :P
|
Aktualizacja newsa na twoje simy:
Wiele osób poinformowało nas, że informacje są nieprawdziwe. Dlatego nie bierzcie informacji dosłownie (choć może okazać się to prawdą). |
cóż trzeba czekać aż EA potwierdzi ten dodatek.
|
chyba takie jak czas wolny z 2 ale jak powiedzą więcej to się dowiemy
|
No dokładnie ale jestem pewna że będzie ten Cyrk jako królicza nora bo to pasuje do dodatku.
|
A mi się nie podoba ten dodatek, mam nadzieję, że to nie on będzie 6 dodatkiem do Trójki. Najpierw niech dadzą to, co najbardziej potrzebne (czytaj: pogoda), potem niech sobie robią, co chcą.
Sama tematyka dodatku również mnie nie porwała, CW był moim najmniej ulubionym dodatkiem do TS2. Aczkolwiek zobaczymy, co będzie, jak okaże się, że przypuszczenia o Showtime się potwierdzą. |
zgadzam sie z vigero, jako kolejny dodatek powinny wyjsc "pory roku" cos jak w TS2 a potem moga dalej kombinowac bo to nie jest raczej normalne ze zawsze swieci slonce przez tyle simowych dni, tygodni, miesiecy, lat.. :|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:33. |