![]() |
Odp: "Po mojemu" by Liv
@up: telewizor jest :)
Myślałam o dywanie w salonie, ale żaden mi tak tam do końca nie pasował :P Zmniejszając pokój nastolatka o dwie kratki miałabym pokoik o wymiarach 2x4 - w takim małym pomieszczeniu zmieściłabym tylko malutką łazienkę, a na chwilę obecną takowych mam po dziurki w nosie, bo są niemal w każdym moim domku. Przy 3 drzwiach jeden łuk w korytarzu, w dodatku przy takim wzajemnym ustawieniu drzwi, raczej by się nie spisał. Już prędzej między kuchnią a salonem, ale tak miałam przed renowacją i wymagana była zmiana (kuchnia jest mniejsza na rzecz "jadalni"). A zsyp na śmieci działa tu troszkę na innej zasadzie - coś a la zwykły kosz. Dałabym normalny - mój ulubiony metalowy, który jest już wszędzie (:D), ale nie było miejsca. Dzięki Wam :) |
Choć preferuję inny styl, to Twoje domy zawsze mi się podobały i nie inaczej jest tym razem. :)
Bryła dosyć prosta, ale bardzo ładnie się prezentuje. No i znowu podoba mi się zielona elewacja. Balustrada, filary i ciekawie wyglądające okna, ładnie ozdabiają dom. Wnętrza umeblowane bardzo oszczędnie, ale w sumie nie ma się do czego przyczepić. Może tylko w salonie zasugerowałabym zmianę ustawienia mebli. Patrząc na rzut, umeblowanie wydaje się niezbyt dobrze rozplanowane. |
Całkiem przyjemnie, chociaż wydaje mi się nieco ubogo w dekoracje. Np w jadalni możnaby dorzucić jakiś fajny obraz, czy trochę więcej kwiatów.
Na zewnątrz cegła na fundamentach trochę gryzie się z tymi zielonymi panelami. Poza tym, podoba mi się. |
Bryła jest ciekawa i ładna. Strasznie podoba mi się salon. Kuchnia pasuje kolorystycznie, nawet nie ma co się więcej rozpisywać, dla mnie wszystko pasi :D 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:27. |