![]() |
Odp: Artist house *by KENNY*
Cytat:
|
Nie gram w TS2 ale domek mi się bardzo podoba (bryła) i mysle czy takiego nie zbudowac sobie w TS3. Troche ciasny,ale własny :) Pomieszane meble troche nie pasują,ale że sama jestem "artyską" i u mnie w pokoju tez panuje taki misz masz to w zupełnosci to rozumiem :D
|
Marla a ocena???
Cieszę się że dom Ci się podoba :):):) |
domek sliczny, taki.. w mrocznym stylu :D jestem pod wrazeniem ze na az tak malej parceli mozna taki dom stworzyc, ja na ogol korzystam tylko z najwiekszych parcel z edytora swiata ;)
daje 10/10 :] |
Mnie się domek średnio podoba.
Jak na taką mała powierzchnię, to powinien mieć jeszcze jedno piętro - dla artystki jako pracownię. Źle, że robiłeś zdjęcia w nocy, bo to pierwsze wrażenie - domek Halloweenowy zostało mi do końca oglądania fotek. Pokazałaś nam zdjęcie sypialni przed i po. Po co? Przecież w zasadzie tylko miejsce łóżka się zmieniło. Łazienka nie dobrana kolorystycznie. Skoro nowa właścicielka dopiero co przerabia domek na swoje potrzeby, to niech nam go pokaże jak już skończy, ok? |
Ojojoj... To mam propozycje jak skończy tgo dam do downloadu ? Okey, a to to tylko taka historyjka domu... Ale kolejny komentarz i tak mnie uszczęśliwił :). Jednak zamiar się nie spełnił, dom nie miał być halloweenowy :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28. |