![]() |
Odp: Moje "Zagrajmy w The Sims 2"
To jest tooo!
Haha Nie no fajne, fajne, czekam na więcej : ) |
To nie fotostory, no ale fajne. Ale koń by się uśmiał, wiesz? HAHAHA, Facet Rodzinka, Kobita Nazwisko :P Weź dawaj chociaż normalne imiona, bo umrę ze śmiechu!!! :D
|
Twoje "tia" wymiata xD
Btw, zawsze jak otwierasz grę to robisz wszystko to samo? Tak wynika z tego co tam mówisz ; D Ale ja jak w ogóle zaczęłam grać w Simsy, to też w tym domku :D I zauważyłam, że nie tylko ja tak mam :D "Kobieta z makijażem musi być" - NO CHYBA NIE! "Nie mam kanapy! TO JEST GRZECH!" "August, wyp********" "Skończ to, bo uzależnisz się jak ja" Masz epickie teksty xD Ogólnie było spoko, chociaż jak dla mnie nic ciekawego, bo podstawy gry w Simsy mam już dawno za sobą. Aczkolwiek miło było przypomnieć sobie, jak się zaczynało :D Na razie temat zostaje w dziale VS. Pod poradniki średnio mi to pasuje, więc... @down: on, on :D |
Cytat:
|
Już temat jest przeniesiony, więc czemu kontynuujecie gadkę na temat VideoStory?
Cytat:
|
Myślę ze odcinek z NS też byłby fajny ;). I Na studiach nie są wcale skomplikowane już nie przesadzajmy.
|
Dodatek "Na Studiach" chcę odłożyć na kolejny sezon, bo on "kompletnie" zmienia życie simów, wnosi olbrzymie dużo, więc wiecie ;-)
|
Cieszę się że użyjesz też dodatków do the sims 2 ;) I też o nich opowiesz :) bardzo mi się podobał 3 odc ;).
|
To jest 3 odcinek???
|
eeee? jest!, kliknij magiczny przycisk "Subskrybuj" i będziesz widział, kiedy dodaje odcinki ;-)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40. |