![]() |
Odp: Simy by Kalia
Uważam, że wszystkie simki oprócz Tery są bardzo do siebie podobne. Pokuszę się o stwierdzenie, że jedna simka była przerabiana kilka razy. No i wszystkie mają ten sam opalony skin.
Z powyższych Tera podoba mi się najbardziej. |
Searle nie to są zupełnie różne simki:D
A ten skin podobał mi się najbardziej |
Celeste ma bardzo śliczne oczka i pasujące do tego włosy. 9/10
Lorene ma gruby podbródek, to pod spodem XD a ogólnie jest śliczna. 8/10 + edit. zrób jakąś simkę, która nie będzie przypominała reszty, no i zaczął się tak jakby sezon zimowy, po którym opalenizna z lata zaczyna tracić swoją barwę, więc proponuję zrobienie simki z jaśniejszą skórą |
|
Wszystkie twoje simki mają bardzo podobne nosy. Najnowsza simka, mimo nosa, który mi się nie podoba, jest nawet ładna. Zmieniłbym u niej tylko makijaż wokół oczu i szminkę.
|
Nie podoba mi się kolor oczu (poza tym mają jakiś nienaturalny obrót). Chciałbym zobaczyć simkę z profilu, bo nie mogę się przez to przyjrzeć nosowi.
Fryzura śliczna :D Moja ocena: 9,5/10. |
Nie podoba mi się u niej skin, ale to pewnie dlatego, że nie lubię tego maxisowego, nie przejmuj się, to kwestia gustu. ;) Uważam, że jest ładna, ma pospolitą twarz, trochę za wąskie usta, ale poza tym jest dobrze. :) Za simkę 8. :)
|
Z wszystkich simek najbardziej podobają mi się Breanna, Celeste i Blanca :) Dla mnie oczywiście mają 10/10 ! ;) Inne też są fajne i wogóle, ale te mnie urzekły :P
|
Blanca jest jakaś taka zwyczajna, bo nie podoba mi się zbytnio jej twarzyczka.
Dziękuję, że posłuchałaś mojej rady i zmieniłaś kolor skina na bardziej jasny ^^ Za całość dam 8/10. |
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20. |