![]() |
Odp: FTS Newsletter 11[13]-Komentarze
Ruiku najlepszym userem??? Nienienie, to chyba sen!! Może być drugi, trzeci, ale PIERWSZY? I gdzie podziały się oceny zmienionych nicków?
|
beda w nastepnym numerze ;)
a swoje opinie dotyczace innych userow pozostaw prosze dla siebie |
Jednen z najlepszych numerów, aż musiałam skomentować ;)
Jest i ranga za rozwiązanie łamigłowek więc chyba warto się skusić. Rozwiązania z 5 różnic wystarczy podać tekstowo czy trzeba zakreślić kółkiem na obrazku? |
Cytat:
|
no no, ostatnio rzadko tu zagladam, ale teraz weszlam i postanowilam zerknac jak miewa sie nasza forumowa gazetka po zmianie redaktorow (w tym mnie :p) i musze przyznac, ze rewelacja :p pamietam jeszcze jakis rok temu, jak tez bylam redaktorem wszystko bylo jakies takie nieuporzadkowane, a teraz widze, ze ktos sie solidnie za to wzial i wszystko ma rece i nogi ;) gratuluje
|
Zdecydowanie jeden z lepszych, jak nie najlepszy numer. Jest bardzo obszerny - w końcu mnie zadowoliliście :P
Jest co poczytać, jest co pooglądać. Super! Trzymajcie tak dalej! |
Już dawno miałam skomentować, ale jakoś tak nie miałam weny na komentarz.
Więc gazetka jest super, dużo do czytania, masa ciekawych artykułów, szkoda, że nie ma nic z dodatkami do Sims2, sporo osób woli starą dwójkę od trójki, szkoda, że została zapomniana, no ale to taki malutki szczególik ;) Ogólnie całość mogę śmiało ocenić na szóstkę z plusem, nowa ekipa gazetkowa spisała się na medal! Trzymajcie tak dalej, a będziecie mieć masę czytelników :) @down: wybacz, mój błąd, nie wiem jak mogłam to przeoczyć? :( |
Cytat:
A tak się starałam! :( |
Może to by się na artukół nadało, jeśli jeszcze nie macie: http://www.simpress.pl/news/1351,Boj..._czy_to_prawda
kiedy nowa gazetka? |
Gazetka planowana jest na luty ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:25. |