![]() |
Odp: Park 'Wiejski Odpoczynek' by Einarr
Tak jak napisała figa - fajnie komponuje się z otoczeniem. Jest miejsce, żeby odpocząć w cieniu drzew, żeby w coś zagrać na polanie - czego chcieć więcej ? :P Mam tylko mały żal do Ciebie, że nie zrobiłeś wnętrz tego budynku - już sobie wyobrażam taką country knajpkę :D pozdrawiam!
|
Dziękuję, Gio;D
Być może wykończę wnętrze tego budynku, niestety projekt został tworzony nie na moim komputerze więc, mam do niego ograniczony dostęp ;) Może ktoś jeszcze skomentuje? |
Mówisz, masz. ;)
Park jak już napisano świetnie komponuje się z otoczeniem. Budynek jest bardzo ładny i nie psuje ogólnego parkowego klimatu. Cała parcela duża, ale nie łysa, co Ci się bardzo chwali, bo mnie najczęściej we wszelakich parkach irytują pustki. Najbardziej urzekł mnie plac zabaw i ten wiatrak(?). Dużo drzew, ale nie naćkane - największy plus <3. |
park ładnie się prezentuje, są pustawe miejsca - nawet krzaki by były nie złym rozwiązaniem ;)
ocenię 9/10 przez te miejsca pustek ;) Ps dzięki za ocene mojego projektu ;) |
Fajny, jednak ja bym dał drzewa parkowe, a "dom" lepij by wyglądał jako angielska, stara posiadłość przerobiona na restaurację/kawiarnie, albo klub nocny
Ocena 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:07. |