TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Zostań Gwiazdą - Simy nie jedyną atrakcją. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62358)

hellraiser 28.12.2011 17:14

Odp: The Sims 3: Zostań Gwiazdą - Simy nie jedyną atrakcją.

Może właśnie, jak wspomniał ktoś wyżej, chodzi o nową postać specjalną? Pytanie tylko - jaką? Może jakiś arcymag, czy coś w ten deseń?

neville 28.12.2011 17:18

yyy... arcymag?
to takie za bardzo simowe

ja myślę, że może coś w deseń... nie jednak nie wiem -,-

Aperlaxive 28.12.2011 18:06

Przecież już były powiązania między dodatkami. W TS2 OŻ były zaklęcia dla posiadaczy zwierzaków i czterech pór roku...

Levkoni 28.12.2011 18:34

Może powrócą kosmici? Pasują mi nawet do tego dodatku, chociaż do Pokoleń pasowaliby bardziej :)

Chloé 28.12.2011 18:40

Absolem, obyś miał rację. Ostatnio wróciłam do TS2 i ciągle każę simom obserwować niebo przez teleskop. Uwielbiam te filmiki z porwań :D

anie_1981 28.12.2011 20:39

A mi się podobają wszystkie filmiki z dwójki... Te od porwań, porodów (w tym porodów facetów), ślubów, bara bara... :P Bardzo mi ich brakuje w Simsach 3...

Levkoni 28.12.2011 20:43

Te filmiki były ciekawe, ale mnie wkurzały i potem je wyłączałem, jak już dowiedziałem się, że można :P

Electric Shabet 28.12.2011 23:44

hmm... jedyne co mi przychodzi do głowy to tylko i wyłącznie zwierzaki : P Żaden arcymag, czy coś, bo to w końcu też chyba będzie sim, nie? A mooże... Gwiazdka z nieba : D No bo Zostań Gwiazdą, gwiazdka z nieba, nawet pasuje xd Ale jakby patrzeć tak jak ja na arcymaga, to wszystko jest simem o_O no nie wiem co to może być, ale fajnie by było, gdyby kosmici powrócili... : >

Saphira 29.12.2011 08:05

Może jesli ktoś będzie miał zwierzaki + zostań gwiazdą, to jego zwierzaki tez bedą mogły wystepować z tymi gimnastykami. zwistaun jest odlotowy, ale ja na razie\nie zamierzam kupować tego dodatku.

anie_1981 29.12.2011 14:52

A ja nadal się zastanawiam. Byłam 200% pewna, że nie kupię już niczego, bo po Zwierzakach gra zaczęła mi działać po prostu fatalnie... Ale łata 1.29 poprawiła mi trochę stabilność, i jak na razie gra nie wyłączyła się ani razu w AP. Do tego poprawki trasowania do miast z mts, też dużo dają. Tak więc na 65% kupię następne akcesoria i Showtime (Nie lubię polskich nazw dodatków, a to Zostań Gwiazdą, to już w ogóle porażka).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:41.