![]() |
Odp: Leśny modern (UWAGA! Ponad 50 zdjęć!)
Bryła niespecjalnie mi się podoba. Jednolita, ceglana elewacja to też nie najlepszy wybór. Ponadto rozmieszczenie okien nie jest dobre. Wnętrza sprawiają już dużo lepsze wrażenie. Starannie dobrane kolory i meble; wszystko ładnie zaaranżowane w modernistycznym stylu.
Ładne jest również otoczenie i do tego wygląda bardzo realistycznie. :) |
Jest pięknie :) Widać, że włożyłaś w ten dom dużo pracy. Jako totalne beztalencie w temacie budowania domów i projektowania wnętrz, zawsze bardzo podziwiam wszystkich twórców i zazdroszczę każdej wizji, która pojawia się w ich głowie, i którą przenoszą na te "kilka" kratek pustej parceli tworząc czasem małe dzieła sztuki. Co autor, to inna wizja, inny projekt, styl, ale każdy niepowtarzalny i w swój sposób piękny. A mi, no cóż, pozostaje tylko płakać nad własną nieudolnością i ściągać "gotowce" ;) W Twoim projekcie mnie osobiście najbardziej urzeka tajemniczość tego miejsca (ten zjazd z głównej trasy na brukowaną dróżkę, cudo! strasznie mi działa na wyobraźnię; oświetlony w nocy musi wyglądać przepięknie) oraz jego odosobnienie. Z dala od wścibskich oczu sąsiadów i hałasu ulicy ;) taka trochę samotnia (o której marzę w realu, omg!). Kocham las, kocham dziką, nieujarzmioną przyrodę, dlatego ogród bardzo trafia w mój gust i jestem w nim zakochana. Wnętrza stylowe, ładnie stonowane, uwielbiam łazienkę na parterze i kuchnię. Ja nie będę się niczego czepiać, bo nie mam do tego prawa, zresztą nawet nie ma do czego... Chociaż nie, na jedną rzecz zwrócę uwagę ;) Na zdjęciu numer 5, elewacja przy schodach - brak tekstury czy mi się tylko wydaje? Poza tą błahostką dla mnie nie ma żadnych minusów i ode mnie 10 jak nic. Super! Życzę weny przy kolejnych projektach :) Pozdrawiam. |
Cytat:
Cytat:
noeemi83, aniołek - dziękuję za opinie :) |
Jedyna rzecz która mnie drażni to salon, trochę zbyt przygaszony. Ale kolorystyka reszty pomieszczeń jest świetnie wyważona. Bardzo dobrze dobrane dodatki, ciekawy pomysł z dodaniem lasu i brzegu rzeki - daję 10/10
|
Droga prowadząca do domku, to strzał w dziesiątke, podobnie jak jezioro. Wnętrza są duże, wydaje mi się, że nawet trochę za duże, ale to już kwestia gustu.
Nie podoba mi się oświetlenie w salonie, jakoś tak ponuro jest i ciemno :| Ogólnie dom jest dosyć ładny i ciekawie umeblowany, ale troszkę razi mnie brak rozmaitych pierdółek rozmieszonych w różnych miejscach domu (choć to już takie moje widzimisie :D). No i brawo za cierpliwość do robienia zdjęć i zgrywania ich na serwer :P Postarałaś się 9/10 ;) |
feels3, rudzielec - dziękuję za opinie :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:27. |