![]() |
Odp: Sneem Island - by Einarr
Wow, naprawdę świetne miasto. Jednak jak na moje klimaty to zdecydowanie za spokojne. Ja bym tam jakieś kluby wstawiła. :P
|
Odp: Sneem Island - Etap 1 - by Einarr
@up- zgadzam się :D
poza tym wszystko jest okej, postarałeś się widzę :) Nie mogę się doczekać aż zobaczę update :D |
Malutki update - jeden z domów, który zostanie wykorzystany w pierwszym osiedlu :), Możecie go pobrać.
W mieście został już dodany - klub i fastfood przy drodze do centrum. Połowa osiedla mieszkaniowego też powstała. |
B. Ładny domek. :d
Szkoda że nie jest umeblowany. Czekam na inne udpate. x3 |
Odp: Sneem Island - Etap 2.0 - by Einarr
To miasto jest prześliczne! o.o
Już na samym początku mi się podobało, a co dopiero teraz... Te domki letniskowe na plaży to wspaniały pomysł. Z chęcią bym się tam wybrała ^^ Mam pytanie: Czy gdy dokończysz miasto (wiem, wiem... jeszcze sporo czasu :)) udostępnisz je do pobrania? :) 1000000000000/10 :D Pozdrawiam! |
Szkoda że EA nie zrobiła bardziej stromych schodów, bo takie nie za bardzo pasują do domków letniskowych.
Troszkę denerwujące są te przerwy na początku działek, a mianowicie to: http://i.imgur.com/ikryV.jpg http://i.imgur.com/vwWfh.jpg Stadion jest ładnie umiejscowiony, a flora w centrum poprawiła się bardzo... Zmiana pozytywna, ale tylko na 9, za te odstępy pokazane na zdjęciach. |
Einarr - błagam - daj ten świat do pobrania w wersji z Stwórz Świat.
Jest świetny :) Oczywiście brakuje kilka parcel, ale widać po wstępie, że masz talent i wiesz, co robić. Naprawdę duży plus :) |
Witam! Niezwykle podoba mi się to otoczenie, a zwłaszcza centrum. Jest takie zielone i przyjazne Simom. Świetne zagospodarowanie tereny na parcele publiczne. Osiedle też jest niezłe, gdyż każdy dom do siebie pasuje, a jednak odznacza się czymś innym. Mankamenty wymieniono przede mną. Osobiście brakuje mi dużych mieszkalnych parcel - gdzie stanęłaby willa z prawdziwego zdarzenia, a nie niewielki starter dla rodziny. Liczę, że dodasz także "dzielnicę willową" z większymi działkami. Moja ocena na dziś 8/10 pkt. Tak trzymać. Podziwiam za bardzo wysmakowany gust - wszystko jest tak pasujące do siebie. :) Pozdrawiam D_S
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:05. |