![]() |
Odp: Nadmorski
Faktycznie style pomieszane. Z zewnątrz wygląda trochę wsiowo :D a wewnątrz absolutny modern. Mnie tam aż tak to nie przeszkadza.
Powiem tyle : obydwa style wyszły doskonale. 10/10 |
Zjadą, bo mieszanie stylów jest raczej niewskazane :P
Otoczenie domku to jedno wielkie cudo, pomijając, że żwirowana ścieżka nie łączy się z chodnikiem :P No i te zwierzątka przy plaży... E? (ja nie mam nic przeciwko kaczuszkom, ale tu akurat nie pasują - gdzie one znajdą pożywienie i schronienie w takim środowisku?) Stoisko do rąbania drzewa (:P) powinno być z przyczyn praktycznych (komu chce się nosić ciężkie kawałki drewna po niepłaskim terenie przez więcej niż 3 minuty?) bliżej domu. Nowoczesne wnętrze było błędem, bo nijak się ma do kaczuszek, zielska i stoiska do rąbania drzewa. Czyli po prostu jest urwane z innego świata. Już nie mówiąc o tym, że ten modern nie jest w ogóle przekonywujący - dodatki słabej jakości, kanapa w kuchni (?!), niewykorzystanie miejsca w jadalni, ponura łazienka... Plusa mogę Ci dać za sypialnię rodziców, bo wyszła najlepiej. Eksponowanie pierdółek za pomocą przeźroczystego dachu? Coś tu nie gra :P Poza tym czemu na parterze masz głównie ciemną podłogę, a na piętrze już nie? To wprowadza jakąś dysharmonię, a przynajmniej ja to tak odczuwam. Za otoczenie masz 9/10, za wnętrza w domu 6,5/10. Średnia arytm. z tego to 7,5/10, ale moja ostateczna ocena będzie 6/10, bo jednak wrażenie, jakie zrobiła na mnie ta kombinacja, najlepsze nie jest. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ufff... jakoś dotrwałam do końca :redface: Dziękuję wszystkim za poświęcenie mi odrobiny czasu. Jestem mile zaskoczona takimi pozytywnymi opiniami, chociaż wiem, że zasłużyłam też na krytykę, która także się tu pojawiła. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie nie, nie zrozumiałaś mnie. Chodzi mi o to, że np. toaleta nie powinna być czarna (albo aż tak ciemnobrązowa, whatever), tylko albo jaśniejsza od tego brązu na ścianie, albo dokładnie takia jak brąz na ścianie. Wtedy od razu ta biel mniej by raziła w oczu, to tworzy zbyt duży kontrast ;) To samo tyczy się zlewu (czy też szafek, w które jest wmontowany) i tej półki w rogu nad nim ;) |
Cytat:
|
Bardzo ładny domek.
Ogród fajny, bryła fajna, wnętrze śliczne, a pokój nastolatki = <3 znowu śliczny :D W wewnątrz według mnie wszystko się bardzo ładnie komponuje może oprócz bryły z wnętrzem. Jestem bardzo ciekawa jak zrobiłaś ten skośny dach/ okna dachowe? :| Ja się zbytnio w tym nie orientuje i nie wiem jak to się robi, ale ja uważam, że nawet fajnie to wygląda. Dam 9.5/10 :) |
Witaj! :)
Bardzo podoba mi się wygląd domu od ulicy. Tylko od ulicy, bo te okna dachowe psują wszystko imho. Ogród też bardzo ładny. Wnętrze trochę zbyt nowoczesne jeśli patrzeć na elewację zewnętrzną. No i za dużo dodatków z internetu. 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:20. |