![]() |
Odp: Projekt dla lubiących
Bryła domu nie współgra z modernistycznym wystrojem wnętrz. Drewniane ogrodzenie, tradycyjna architektura budynku, sielski ogródek i rozwieszone pranie sugeruje, że wewnątrz zobaczymy tradycyjnie urządzone ciepłe, nieco sielankowe wnętrza.
Wystrój pomieszczeń choć nie pasuje do tego domu jest ładny, gustowny i staranny. Podoba mi się, że używasz dużo dekoracji. Takie projekty zawsze oglądam z większym zainteresowaniem. ;) |
Absolutna perfekcja *.* Ten domek jest taki ciepły, kobiecy, idealnie pasuje do właścicielki. Strasznie podoba mi się to wielkie okno w kuchni (widać je z zewnątrz). Świetne urządzenie, kolorystyka, po prostu WSZYSTKO. Uwielbiam Twoje dodatki w postaci tych wszystkich "klamotów" na szafkach i stolikach, mogę je oglądać godzinami (zawsze się zastanawiam, jak duże są Wasze foldery Downloads; ja przy 2,5 GB nie mam nawet 1/100 tego, co Wy :P). Ten domek jest po prostu doskonały. ∞/10 |
Aaaaa! Domek bardzo mi się spodobał, chociaż nie jest pozbawiony wad ;) Ogród wydaje mi się odrobinę zapchany, jednak lepsze to niż pustki. Użyłaś bardzo ładnej huśtawki. Bryła jest prosta, ale mimo tego wygląda fajnie - dobrze rozmieściłaś okna a kolor jest ciekawy. Przed domem nie podoba mi się jeszcze płot - jest zbyt ciężki. W przedpokoju wywalił bym te wszystkie buty oraz stojak na nie - zmieściłyby się w dosyć dużej komodzie ;) Z salonu wywaliłbym rzeczy kota, reszta jest świetna. Sypialnia bardzo fajna - jedynie zmieniłbym ta jasną komodę na jakąś inną. Kuchnia spodobała mi się najmniej - szafki są brzydkie. Łazienka i garaż - brak zastrzeżeń.
Ogółem 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:27. |