![]() |
Odp: Forum Awards 2012 - ogłoszenie wyników
NIE WYGRAŁAM ;( ;( ;(
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m0...xfoso1_400.gif A tak na poważnie to bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję za te dwie nominacje :* Drugie miejsce w Miluchu to jest coś - aż 10 głosów, nie spodziewałam się :redface: Dzięki za to wyróżnienie! Gratulacje. :) |
Jeszcze jedna taka sugestia co do trendsettera: Ruiku i tak ma już maksymalną regulaminową liczbę rang, wobec tego równie dobrze można przyznać rangę cencie :P
to tylko taka sugestia ;) |
chrupku, ale jest taka możliwość, że jeśli wygram Trendsettera, to Plasticzka oddam Lubiemu który zajął drugie msc. : )
@down - hio, hio dzięki :D |
Okej, dla mnie to żadna różnica :D
W ogóle to gratuluję :) |
Jejku, wygralam :D Pierwszy raz w zyciu :D
Dziękuję za nominacje i głosy!!! |
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali i za nominacje aż w trzech kategoriach (!). Samo to było i jest ogromnym wyróżnieniem. Mogę przysiąc, że nie rozczaruję was także w tym roku ^__^ Może w następnym FA uda się coś zdobyć :)
Kocham was wszystkich ^____^ Gratulacje dla zwycięzców, a zwłaszcza dla tych, którzy byli dla mnie największą konkurencją ;) Kto wie, może spotkamy się w sondach za rok? ;) |
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali :). Zaskoczyliście mnie. Choć najbardziej zaskoczyła mnie chyba sama nominacja :D.
No cóż, może za rok się uda :P. A jak nie to potraktujemy gwoździarką kogo trzeba :D. Gratuluję też wszystkim zwycięzcom :)! |
no to tak... nie będę ukrywać, że się nie cieszę, bo bym skłamała >D
moja ranga do mnie wróciła! już za nią tęskniłam xD a tak poważniej mówiąc, baaardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos :3 cóż, dodam jeszcze, że miałam nie łatwą konkurencję no i byłam pewna, iż w tym roku dupa z tego będzie ;P gratuluję wszystkim, którzy wygrali i którzy zostali nominowani, to również duże wyróżnienie ^^ niech moc będzie z wami! i z płatkami śniadaniowymi. |
Ow, nie wiem co powiedzieć. Cieszę się, że zostałem doceniony, aż w dwóch kategoriach(przecież bycie konkurencją dla Człowieka w zielonych rajtuzach to nie lada zaszczyt, dziękuję). Nie spodziewałem się też, że moje prowadzenie w Mistrzu Obiektywu będzie się utrzymywało. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za oddane głosy i nominacje.
nie chcę nic mówić, ale wreszcie doczekałem się jakiejś rangi w FA <3 Gratulacje wszystkim wygranym i biorącym udział w zabawie. |
Ja również wszystkim gratuluję. :) Przyznaję, że nie we wszystkich sondach głosowałam, bo po prostu zbyt krótko tu jestem i jeszcze Was wszystkich nie znam, a nie chciałam być niesprawiedliwa w ocenie. ;) Mam jednak nadzieję, że za rok będę mogła z czystym sumieniem głosować we wszystkich kategoriach. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:08. |