TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Magia 7 dodatek ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63052)

Kenny McCormick 13.03.2012 22:01

Odp: The Sims 3 Magia 7 dodatek ?

Cytat:

Napisał ultraviolence (Post 1513250)
Moi drodzy, do wielce wyczekiwanych pór roku, wyjdzie jeszcze z pięć oficjalnych dodatków i tyle samo akcesoriów (albo i więcej)... Oczywiście, trochę przesadzam, ale ile można? Ja po ZG sobie odpuszczam, bo sprzętu szkoda, a na lepszy na razie mnie nie stać :)

Tak samo, dobrze ujęte ;) Sprzęt jest na prawdę drogi, nie chcę ciągnęć od rodziców, a ceny gier :O Dlatego fram w TS2, a nie długo planuję przerzut na TS<1> :rolleyes: A co do czterech pór roku - jestem ciekaw jakie im błędy wyjdą :P
Dodatek może być fany, ale kupić dodatek za 100 zł, albo 8 dychów a potem pobrać jeszcze 10 aktualizajci, to ja dziękuję :) Poujdę se do znajomych pograć, jeśli mi się naprawdę spodoba, to może se kupie, jak na rynku będzie TS5 :D Szybciej na pewno nie!

Rosemarie 14.03.2012 16:51

Nie mam nic przeciwko magii, jednak ja od początku czekam na pory roku. Jednak nie będę narzekać. Czarownice, zombie i wilkołaki? Fajnie, jednak skoro wampiry są w PZ to powinni tam je dać, a nie robić kolejny dodatek i naciągać na kasę. :P

Searle 14.03.2012 18:36

Cytat:

Napisał melonik (Post 1513225)
Dali by sobie spokój z magią i zrobili by wreszcie Cztery Pory Roku.

Podpisuję się pod tym rękami, nogami i tym czym jeszcze zdołam.

beata18ns 14.03.2012 20:22

świetnie... a czlowiek tak czekał na te 4 pory roku. Miałam nadzieje, że mója simka się w końcu opali, albo będzie padał śnieg, ale twórcy wolą, żebym mogła sobie wyczarować w grze co bądz, byle nie pogode ! ;/

Kenny McCormick 15.03.2012 14:55

Jestem ciekaw czy na serio zrobią 3/4 postacie? :O
Może zrobią maga, a zombie i wilkołaki będą niegrywalne, jak dżiny z TS2...
Dodatek fanie się zapowiada, ale na pewno spartaczą :/

Filleable 15.03.2012 15:15

A ja myślę, że nie zrobią dodatku o magii. To byłoby bez sensu wobec zestawów na store i nie fair wobec użytkowników, którzy to kupili. Bo co jeszcze mogą wymyślić?

Karel13 15.03.2012 17:18

Niech robią co chcą. Chociaż, jak już się zajęli magią to ja bardzo chcę elfy i syreny, ale na pewno ich nie będzie. :D

Aranahia SaDiablo 16.03.2012 08:01

Czego Ci ludzie nie wymyślą...Ja także nie przepadam za postaciami fantastycznymi w TS3, bo z krwiożerczych bestii za nic mających ludzkie życia zrobili jakieś bajeczne istoty rodem z filmu dla małych dziewczynek...Ale pewnie i tak kupię - już dawno postanowiłam, że będę miała wszystkie dodatki i akcesoria do trójki które wyjdą, i tak jakoś nie chce mi się "anulować" tego "marzenia", ale nie będę grała w to tak chętnie jak np. w pory roku

ShiinaLP 16.03.2012 14:10

Cytat:

Napisał Filleable (Post 1513503)
A ja myślę, że nie zrobią dodatku o magii. To byłoby bez sensu wobec zestawów na store i nie fair wobec użytkowników, którzy to kupili. Bo co jeszcze mogą wymyślić?

Myślę, że im bardziej zależy na dobrej sprzedaży niż na byciu fair wobec kogokolwiek...
Wydaje mi się, że mimo wszystko ze store nie korzysta aż tak dużo osób, no a dodatek niczym abrakadabra może zrobić furorę. Ja bardzo bym chciała znów zobaczyć w grze wilkołaki, zombiaki, kosmitów i nawet simorośle. Do tego latający dywan i miotły zamiast rowerów i aut.. ;)

Clever369 16.03.2012 22:30

Zrobią czy nie zrobią - i tak schrzanią. Jak każdy dodatek. Byle tylko żeby kaska była.

Generalnie, to magia byłaby ok, jeśli to będzie takie czarowanie, że można kogoś zabić, ale żeby nie było czegoś takiego jak elfy i krasnoludki. o.O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:46.