![]() |
Odp: The Sims 3 Słodkie Niespodzianki Katy Perry zapowiedziane!
Na widok beretu w kształcie ciastka oplułam monitor. Co to w ogóle jest? Te akcesoria powinny się nazywać Świat Kiczu i Obciachu.
Nie ogarniam. |
Jak widzę tyle czerwieni i różu, to mam ochotę puścić pawia na klawiaturę... Dzięki EA Games, zaoszczędzę dzięki wam... :D
|
Hahahaha. Ten wątek nie powinien się tutaj przypadkiem znaleźć pierwszego kwietnia? :D
|
Cichy mimo wszystko ujdą - spodobały mi się niektóre sukienki, ten zestaw różowa bluzka + szorty i ta bluzka z kulkami po bokach [?]. Reszta i meble to okropieństwo. A ten beret w kształcie ciastka... cóż, nie wygląda jak ciastko.
|
Trzeba pędem biec do sklepu, kupić i zrobić sobie słodką Katy w babeczkowym staniku na jednorożcu :D:P Szkoda że nie wyszło właśnie pierwszego, żart by był idealny ;) A ja myślałem że wkońcu dadzą coś nowoczesnego a za razem eleganckiego, przynajmniej zaoszczędzimy kilka groszy na być może pogodę, lub (oby nie) magię B)
Kicz totalny, ale wiadomo po co w zwierzakach dali słitaśne koniki z serduszkami na zadku i rozkiem po lodach na czole zamiast wilkołaków :D:D:P |
Mogą być ciekawe te akcesoria nawet wszystkie ciuszki mi się podobają z tych akcesoria:)
|
pierwszy trailer
|
Jak dla mnie i tak dodatków za mało, jak na TAKĄ cenę.
|
A to pierwsze zdjęcie z mebelkami to wygląda, jak żywcem wyjęte z The Sims :D
Takie dwuwymiarowe i sztuczne. Myślałam, że nie kupię tych akcesoriów, ale one jednak mają jakiś fajny klimat. |
Cytat:
Pomijając fakt, że nie mam TS3 - gdybym miała, niewątpliwie nie zabiegałabym o ten dodatek. Może i kiedyś wpadłby w moje łapki, ale na pewno nie byłby "pierwszy na liście do zdobycia". Za słodko, za różowo, za (nie)smacznie - tak nie lubię. Nie wspominając o tym, że cena wcale taka słodka i różowa nie jest. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:00. |