TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Słodkie Niespodzianki Katy Perry zapowiedziane! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63173)

Chloé 04.04.2012 11:07

Odp: The Sims 3 Słodkie Niespodzianki Katy Perry zapowiedziane!

Na widok beretu w kształcie ciastka oplułam monitor. Co to w ogóle jest? Te akcesoria powinny się nazywać Świat Kiczu i Obciachu.

Nie ogarniam.

anie_1981 04.04.2012 12:00

Jak widzę tyle czerwieni i różu, to mam ochotę puścić pawia na klawiaturę... Dzięki EA Games, zaoszczędzę dzięki wam... :D

ultraviolence 04.04.2012 14:12

Hahahaha. Ten wątek nie powinien się tutaj przypadkiem znaleźć pierwszego kwietnia? :D

anulqa 04.04.2012 16:25

Cichy mimo wszystko ujdą - spodobały mi się niektóre sukienki, ten zestaw różowa bluzka + szorty i ta bluzka z kulkami po bokach [?]. Reszta i meble to okropieństwo. A ten beret w kształcie ciastka... cóż, nie wygląda jak ciastko.

Juhas 04.04.2012 16:44

Trzeba pędem biec do sklepu, kupić i zrobić sobie słodką Katy w babeczkowym staniku na jednorożcu :D:P Szkoda że nie wyszło właśnie pierwszego, żart by był idealny ;) A ja myślałem że wkońcu dadzą coś nowoczesnego a za razem eleganckiego, przynajmniej zaoszczędzimy kilka groszy na być może pogodę, lub (oby nie) magię B)

Kicz totalny, ale wiadomo po co w zwierzakach dali słitaśne koniki z serduszkami na zadku i rozkiem po lodach na czole zamiast wilkołaków :D:D:P

zuzapets 04.04.2012 19:04

Mogą być ciekawe te akcesoria nawet wszystkie ciuszki mi się podobają z tych akcesoria:)

Ilona 04.04.2012 20:28

pierwszy trailer

Filleable 04.04.2012 20:36

Jak dla mnie i tak dodatków za mało, jak na TAKĄ cenę.

Björk 04.04.2012 20:37

A to pierwsze zdjęcie z mebelkami to wygląda, jak żywcem wyjęte z The Sims :D
Takie dwuwymiarowe i sztuczne. Myślałam, że nie kupię tych akcesoriów, ale one jednak mają jakiś fajny klimat.

mucha 04.04.2012 20:58

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1518329)

(...)Te wesołe elementy wyposażenia, dekoracje i ubiory, zainspirowane ubraniami i rekwizytami używanymi przez rzeczywistą Katy, dodadzą szczyptę słodkiego stylu życia Twoich Simów. (...)

Jak dla mnie zdecydowanie za wesołe.
Pomijając fakt, że nie mam TS3 - gdybym miała, niewątpliwie nie zabiegałabym o ten dodatek. Może i kiedyś wpadłby w moje łapki, ale na pewno nie byłby "pierwszy na liście do zdobycia".

Za słodko, za różowo, za (nie)smacznie - tak nie lubię.

Nie wspominając o tym, że cena wcale taka słodka i różowa nie jest.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:00.