![]() |
Odp: Trzy Pokolenia by L.
No to lecim, skoro mnie już wzięło na komentowanie...
Cytat:
Te okna to akcent industrialny ;] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mała kuchnia, w dodatku tak rozdzielona, niekoniecznie musi byc problematyczna :P Cytat:
Antyki? Nie u Krzysia i Natalki! ; D (w sam raz K. gram od jego narodzin jego rys charakteru jest bardzo wyraźny - tak, lubi nowoczesność, jednak na stare lata lubi to łączyć z wygodną. N. jest artystką, więc jest bardziej otwarta i bardziej skłania się ku nowym, ciekawym rozwiązaniom. I tak powstała sypialnia na parterze!) W graciarni jeszcze zdążą nabałaganić :P (o ile nie zostanie przerobiona na coś innego) Sypialnia młodych - cóż, oni są ledwo po studiach, dajmy się im jeszcze wyszaleć ;) Na starość przerobimy im tą sypialnię. Pokoik małego - hm, wspominając sobie mój dziecięcy pokoik daje to do myślenia - bynajmniej ściany ani podłoga nie były tam jasne, wręcz przeciwnie. Cytat:
Poza tym, są dywany, w łazienkach kafelki... Cytat:
Cytat:
Poza tym, z praktycznego punktu widzenia patrząc, dla dzieci (alergików szczególnie) lepsze są pokoje bez dywanów ;] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten wstęp po prostu tak mi osłodził życie, że od razu chce się tworzyć dalej! :> Szafa lustrzana jest z OŻ :) Wszystkim Wam bardzo dziękuję za opinie! :) @down: od Aniołka 10/10! :O:O:O:O Dzień się dopiero zaczął dla mnie, a tu już taka miła niespodzianka! :D Dziękuję :) |
Odp: Trzy Pokolenia by L.
Ostatnio bardzo podobają mi się industrialne aranżacje więc Twój projekt wyjątkowo mi się spodobał. :)
Jak zwykle u Ciebie, panuje umiar w dekorowaniu i meblowaniu. Wnętrza choć niewielkie, dzięki temu wydają się większe i bardzo estetyczne. Ładnie dobrałaś meble i kolory. Wyjątkowo podoba mi się pomarańczowa kanapa w salonie - ładnie kontrastuje z czarnym kolorem pozostałych mebli. Ciekawie też wyglądają mocno kontrastujące kolory w sypialni. Urzekają mnie też zawsze takie drobne aranżacje, jak te doniczki przy schodach na piętrze i bluszcz na ścianie - to moje ulubione zdjęcie w prezentacji tego projektu. ;) 10/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14. |