TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Reorganizacja "Opowiadamy, jak sobie gramy" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63476)

Liv 02.06.2012 12:49

Odp: Reorganizacja "Opowiadamy, jak sobie gramy"

Wiem, że ja nie z tej części forum, ale pomysł z osobnymi OJSG i nowym działem dla nich jest bardzo trafiony :)

Björk 02.06.2012 13:03

Cytat:

Napisał Klusek (Post 1536587)
ultraviolence i Einarr - oczywiście dziękuję za poparcie ;)

Chciałbym tylko spytać Administrację, ile czasu zazwyczaj trwa załatwianie takich spraw. Obgadujecie to, czekacie, aż dużo osób się wypowie, czy jak? :)

Dajmy innym jakieś trzy dni, by się wypowiedzieli.

Jeżeli pomysł przypadnie do gustu - zorganizuję to od razu :)

Kethael 02.06.2012 13:32

Rzeczywiście, łatwiej byłoby się połapać i odnaleźć. Poza tym myślę, ze więcej osób będzie chciało coś tam pokazywać. Ja na przykład do OJSG nie zaglądam w ogóle, bo mam słaby internet i zdjęcia mi się nie ładują. Jeśli plan zostanie wcielony w życie to myślę, żę można by było coś tam wykombinować i nawet założyć własny temat :rolleyes:
Świetny pomysł, dobre rozwiązanie - jestem na TAK.

neville 02.06.2012 13:39

ja też jestem na tak, ale jeśli już, to żeby tego nie pchać do FOTOSTORY, tylko np. do nowego działu, np. "Simowe Historie" lub coś w tym guście.

Lubie 02.06.2012 13:57

Jestem jak najbardziej za . Tylko wtedy by było trzeba zrobić dział , gdzie można by było wstawiać nasze wątki . To tylko moje zdanie . : )

Rosemarie 02.06.2012 15:49

To jest naprawdę świetny pomysł. Obecnie w temacie "opowiadamy jak sobie gramy..." panuje taki chaos i nieład, że ciężko się połapać. Poza tym, często tam zaglądam, ale nie czytam wszystkich historii, ale zaledwie może dwóch użytkowniczek. :) Więc, cóż, ja jestem oczywiście za. :)

Pink Panther 02.06.2012 15:50

Aha, właśnie. Zapomniałbym. Mam nadzieję, że jeśli propozycja wejdzie w życie, dacie użytkownikom np. tydzień czy dwa na skopiowanie swoich dotychczasowych postów z "OJSG" do własnego tematu ;)

Właśnie mnie olśnił kolejny pomysł! :) Jeśli udałoby się i każdy użytkownik miałby własny temat, można by organizować co jakiś czas konkursy na najlepsze, najrealniejsze, najsmutniejsze, najciekawsze, najśmieszniejsze itd. (kilka kategorii "naj...") opowieści. Oczywiście można to zrobić w każdej chwili po wprowadzeniu mojej propozycji w życie, ale piszę o tym już teraz, żebym nie zapomniał :D

hellraiser 02.06.2012 15:54

Katerina, no właśnie, potencjalny user nie będzie musiał się przedzierać przez gąszcz nieinteresujących go zdjęć, tylko oglądać te screeny, które chce obejrzeć ;) Również jestem za wprowadzeniem pomysłu Kluska w życie.
edit:
Cytat:

Napisał Klusek (Post 1536729)
Właśnie mnie olśnił kolejny pomysł! :) Jeśli udałoby się i każdy użytkownik miałby własny temat, można by organizować co jakiś czas konkursy na najlepsze, najrealniejsze, najsmutniejsze, najciekawsze, najśmieszniejsze itd. (kilka kategorii "naj...") opowieści. Oczywiście można to zrobić w każdej chwili po wprowadzeniu mojej propozycji w życie, ale piszę o tym już teraz, żebym nie zapomniał :D

To też świetny pomysł, może motywować userów do wstawiania swoich historyjek, też mi się podoba i jestem za :D
Tylko nie wiadomo czy to przeszłoby z tyloma rangami, ewentualnie ich ilość zredukować do jednej. A tak to ja osobiście nie widzę przeszkód, zresztą im więcej konkursów, tym chyba lepiej ;p

Larandil 02.06.2012 16:06

czy moznaby to wprowadzic rowniez do the sims 2? ja chetnie publikowalabym swoje simowe historie. jestem nawet pewna, ze Liv rowniez mialaby swoj album ; ]

Pink Panther 02.06.2012 16:24

Zapomniałem dodać w 1 poście - wedle mojej propozycji właściciel tematu ze swoimi historiami miałby prawo pisać kilka razy post pod postem, jeśli dodaje kolejne odcinki przygód Simów :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:40.