![]() |
Odp: The Sims 3 "Supernatural"
Tak patrzę na ten obrazek i myślę "OMG . ! Co za szit" .
Małe pytanko . Czy TEN kocioł nie jest do kupienia w STORE ? Czy TA rzeźba nie dochodzi w "Zostań Gwiazdą" jako dekoracja sceniczna ?? Chociaż włosy tej dziewczynki są śliczne (fryzura, nie kolor) . |
Kiniusia1 a widziałaś kiedyś w prawdziwym życiu regularnego obywatela zarabiającego 100 zł na godzinę? Ta gra zawsze będzie nieco surrealna. :D
|
kiniusia1, w Simsach jest mnóstwo wymyślnych stworzeń, to jest taki Symulator S-Fi :P Ale jak wiele osób mówiło, to już jest przegięcię. Tylko boli mnie, że niegdyś tak ceniona przeze mnie firma i cudowne Simsy schodzą na psy... :( Ale mamy XXI wiek, Panowie i Panie. Teraz tylko kasa i sława ludziom w głowie, nic poza tym. Rzadko można trafić na przyzwoitego człowieka, który zarazem będzie np. biznesmanem. :(
|
Nie no litości! Pomijając fakt, że już nie wiem który raz skomlę o pory roku, to przecież ten dodatek jest bez sensu, skoro i tak w każdym dodatku dochodzi jakaś nadprzyrodzona postać...
|
Elfy, wiedźmy itp. to - nie powiem - jedne z ''rzeczy'', które lubię. Faktycznie mało to pasuje do The Sims, ale cóż zrobić. Niemniej jednak dodatek kupię, o ile ta informacja się sprawdzi.
|
Nie do końca rozumiem Waszego aż takiego oburzenia. Dlaczego to jest przegięcie? W TS był dodatek Abrakadabra i wszyscy się cieszyli. Widocznie mieli wtedy dobre wyniki sprzedaży, że powielają ten dodatek w TS3. Chociaż też do końca nie rozumiem tamtych pakietów w Store.
|
Dzięki EA Games! :D Znowu zaoszczędzę kasę! ;) Gdyby dali coś sensownego, korciłoby mnie to kupić i straciłabym na to kasiutę... A tak zostanie mi więcej banknotów w portfelu :P
|
Na pewno nie kupię, gdyby miało wyjść. Od jakiegoś czasu, żałuję, że kupowałem jak leci wszystko do dodatku Zwierzaki. EA Games, jeśli chodzi o temat Simsów robi coraz więcej "baboli". Sama gra ma bardzo słabą optymalizację i ostatnio wydaje mi się, że próbują wydoić jak najwięcej kasy z The Sims 3, żeby postarać się przy 4.
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=t9Md0R7BDXU - rosyjski zwiastun
oj tam, mi się całkiem podoba, wreszcie będzie śmiesznie :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:07. |