TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Co robicie jak się nudzicie? :> (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63653)

Fallen 18.07.2012 20:45

Odp: Co robicie jak się nudzicie? :>

@up hahaha :D

Ja zazwyczaj gram według wcześniej wymyślonego scenariuszu, jednak jak mi się to znudzi, to uprzykrzam simom życie - ale nie swoim, tylko moim wrogom :D Zamykam ich w pokojach czy cokolwiek, byle żeby się zemścić. Gram bez kodu na kasę, co mi na razie słabo wychodzi... Robię ogródek, zakładam przedsiębiorstwa, tresuję zwierzaki, zapraszam przyjaciół na ciasta :D No i oczywiście bawię się istotami paranormalnymi, najczęściej wilkołakami, kocham je :3

Malin 18.07.2012 21:28

Jak zaczynam się nudzić, to znak, że najwyższa pora wyłączyć grę i od niej trochę odpocząć. Ale jeśli jednak postanawiam grać dalej, to robię rzeczy, do których wcześniej nie przykładam wagi - uprawiam ogródek, grabię liście (jeśli akurat są), rozwijam rangi, kupuję drogie przedmioty, których wcześniej nie miałam, spełniam zachcianki Simów nabijając im platynowe aspiracje (co rzadko robię w takiej zwykłej grze). Oczywiście jakiś romans zaliczam, doprowadzam do bójek (uwielbiam!), jeżdżę na parcele publiczne. Ot, takie tam... podobnie, jak większość ;)

alpherainn 19.07.2012 08:12

Jak się nudzę to zakładam sklep, tworzę gigantyczny ogródek, odtwarzam jakieś wydarzenia z książek lub filmów, no i czasami eksperymentuję boolProp'em.
Fajna zabawa przy tym jest i raczej sie nie nudzi.

miłośniczka zwierząt 19.07.2012 13:03

Ja ostatnio jak mi się znudził normalny związek moich simów to wprowadziłam dwie kochanki i z jedną narzeczony wziął ślub i wyjechał z nią na miesiąc miodowy.
a moja simka znalazła sobie nowego narzeczonego i mają 2 dziewczynki bliźniaczki . No i moja simka prowadzi przedsiębiorstwo na parceli publicznej maja ogródek i staw. Także czasami jak gra się nudzi warto wprowadzić zdradę wtedy jest ciekawiej. Albo rozwinąć wszystkie umiejętności simom lub też żeby zdobyli wszystkie złote rangi.

Abigail_Kocur 19.07.2012 16:18

Kiedy się nudzę, wychodzę z gry i później powraca znowu chęć.

Simka Zabawy 02.01.2013 18:35

Ja tworzę byle jakiego sima, robię mu dom z lochami, a następnie staram zrobić sobie jak najwięcej wrogów to pozamykania. W każdej celi jest kibel, lodówka, kuchenka, blat, prysznic, mały telewizor lub książki, parę dziwnych przedmiotów i czasami łóżko. Są oczywiście pokoje dla paru ludzi i pojedyncze. Dzień wygląda tak: wchodzę do każdego pokoju i wyciągam z lodówki galaretkę, załatwiam swoje potrzeby, próbuje się z kimś(z więzienia) zaprzyjaźnić, jak się nie da to coś mu zabieram np. kibelek i tak całe simowe życie.:D

Mixy 05.02.2013 08:59

Zwykle gdy się nudzę, zmieniam wygląd miastowych simów za pomocą InSIMenatora :).

miłośniczka zwierząt 03.04.2013 12:43

Ja robię wszystlko żeby życie simów nie było nudne otwieram przedsiębiorstwa, szukam czarownic/czarodzieji a potem moje simy się nimi stają, tworzę moim simom ogródek ze stawem, wysyłam simów na wakacje i starm się, zaprzyjaźnić z jak największą ilością simów;). Mieszam w historiach simów twórców gry wplątując do nich swoją rodzinkę. Staram się, bez kodów grać i simy muszą same zarobić by żyć w luksusie.

Bezimienna . : 3 . 19.04.2013 14:41

Łohoho! Duzo by tego .. Lubie robic cos na typ brazylijskiej telenoweli : >> Zdrady, romanse itp. Rzadko gram na kodach, gra nie ma wtedy sensu . ;/ Hahahah ostatnio zrobiłam sb 7 os. rodzinke . Niby wszystko spooko, ale kiedy 2 os. zabiłam na rozne sposoby, kolejne sie hajtały i robilo sie coraz wiecej simow i coraz wiecej zabijalam. No i kiedy uzbierało sie chyba z 20 nagrobkow wprowadzilam tam normalna rodzinke, a co noc nawiedzaly je duchy. Kolorowe duchy, gdyz kazdego probowalam zabijac na rozne sposoby. Taka dluzsza rozgrywka nie ma sensu, ale czasem mozna sprobowac. :) :)

Piwusia 25.05.2013 07:40

Ja miałam ostatnio baaardzo długą przerwę od Simów. Po prostu nie miałam czasu grać. Wracając do gry, zauważyłam, że nie chce mi się meblować Simom domków i że popadłam w schematy jeśli chodzi o prowadzenie Simowej rodzinki. Zawsze prowadzę tylko jedną, zamiast przeskakiwać pomiędzy paroma parcelami i otoczeniami. Nie chciałabym, żeby Simy całkiem mi się znudziły, trzeba będzie zrobić małą rewolucję jeśli chodzi o sposób gry. Moje postaci prowadzą zbyt układne i beztroskie życie. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:12.