![]() |
Odp: The Sims 3 - DIESEL
Czy tylko mi sie wydaje, ze dodali jakies nowe ciuchy, ktore powinny byc we wczesniejszych dodatkach? tzn dodali jakies ale pod inna ikonka np po zmroku i nie sa na samej gorze,czyli nie sa tak jakby najnowsze. W pizamach mam jakas nowa bielizne...
|
u mnie są na samej górze. Jest dużo fajnych ubrań, to jedyne akcesoria które kupiłam i jestem zadowolona ;D
|
Ubrania faktycznie im się udały i po raz pierwszy stroje męskie podobają mi się bardziej od damskich.
Szkoda, że ograniczyli grupę wiekową jaką jest młody dorosły i dorosły, przydałoby się coś Dieselowego dla nastolatków. |
Właśnie, też myślałam, że dadzą coś dla nastolatków, bo stroje dla simów i simek są naprawdę świetne.
|
Cytat:
U mnie też ciuchy z diesel są na samej górze. Dlatego zdziwiłam się,że dodali jakieś ciuchy tak po środku pod ikoną np. Po Zmroku... Może to błąd i ich nie miałam wcześniej (chociaż reinstalowałam simsy parę razy od momentu kupienia tego dodatku) |
up: możliwe ;)
No a z tymi nastolatkami to trochę głupio, myślałam że coś dla nich będzie ..:/ edit: czekaj, ja tez mam jakieś nowe ciuchy niżej pod inną ikonką... :| |
Naprawdę świetne akcesoria.. Dżinsy wreszcie wyglądają jak jeansy.. Bluzki są fajne tak samo bluzy...
Ubrania dla kobiet są mniej ładne ale i tak akcesoria warto kupić |
Takie pytanie, ile jest tych strojów ? Warto wydać 40 zł, za x ilość ?
|
nie warto. kupujac kazdy pakiet przeplacasz :P
a tak na serio, to rozszerzenie dodaje calkiem ladne ubrania, szczegolnie dla simow. ciuchow jest calkiem duzo i sa one dobrej jakosci. gorzej z meblami - smiesznie mala ilosc ;< od siebie dodam, ze wlasnie z tych akcesoriow, sposrod wszystkich, korzystam najczesciej :) |
Ja tych akcesorii nie mam . Mebli mało , ale nawet ok. Ubrania mi się średnio podobają. Ale może je kupię.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:49. |