![]() |
Odp: The Sims 3 - Słodkie niespodzianki Katy Perry
Ja planuje je kupić tylko ze względu że planuje zbudować chatkę dla złej czarownicy coś w stylu chatki z Jasia i Małgosi ;).
|
Cena zupełnie nie jest adekwatna do zawartości, ale oczywiście kupiłam. Faktycznie przyda się do chatki z piernika
|
Też mam te akcesoria, ale w ogóle ich nie używam. Obawiałam się, że Simy z miasta po zmianie wieku będą mi paradowały z ciastkami na głowach, ale jak na razie mieszkańcy Lunar Lakes wykazują się dobrym gustem :D
|
Ja bym sobie to chętnie sprezentował, za 5 zł.
|
@UP, to nawet tyle nie jest warte... :D Wiem, brutalna jestem, ale mam alergię na kicz... Jak coś jest słodkie, różowe, bądź czerwone, to na pewno tego nie tknę, nawet końcem patyka :P
|
Ja, bym sobie stworzył kiczowatą rodzinkę, ale bym nią nie grał, więc 5 zł, mogę dać za taki projekt w Simsach.
|
|
Ja myślę, że całkiem dobre akcesoria jeśli ktoś robi bajkowe fotostory.
|
Czy jestem jedyną osobą, której podobają się te akcesoria? xD
|
Katy Perry bardzo lubię ale te akcesoria nie trafiają w mój gust. Gdybym jakimś cudem weszła w ich posiadanie pewnie wykorzystałabym te przesłodkie meble itp. do budowy kawiarni czy cukierni. Jeśli chodzi o ubrania i fryzury to miałabym nadzieję, że miastowi będą ich unikać. Oglądałam first look gdzie każda rzecz była pokazana i to co mi się faktycznie spodobało to obraz, jakby na szybie (jest na nim lizak, rożek i coś jeszcze), miś pluszowy oraz trzy różne pojemniki ze słodyczami. Tak więc na upartego coś fajnego da się w tych akcesoriach znaleźć tylko, że na te kilka interesujących mnie obiektów nie wydam tyle pieniędzy ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:54. |