![]() |
Odp: Simowe perypetie u emi_smile
Ulalal kolejne ciacho sasiad.....kurde, czemu ja nie mam takich sasiadow cooo??? QQ Jestem ciekawa czy bedzie cos pomiedzy nimi, albo.....cos bardziej skomplikowanego nam tu dasz xD czekam, czekam :3
|
No ja też ciekawa jestem tego sąsiadulka, swoją drogą niezłe z niego ciacho, może jednak Tiff mu ulegnie?:D
|
No, no, no... Matt to niezłe ciacho. :O
Ciekawa jestem czy Tiff się w nim zakocha, bo on już chyba tego doznał :) Czekam na więcej!! <3 |
no proszę, jakieś kolejne piękności zawitały w OJSG :D serio, Tiffany jest śliczna, a Matt przystojny i jestem dziwna, ale chciałabym już ich dzieci zobaczyć (bo będą kiedyś nie? xd)
|
Cytat:
hahahah, zobaczymy, przecież jestem wyrodna i muszę im komplikować życie, mwahahahaha :D |
Sąsiad kulturalny, przystojny, inteligentny, rozmowny i pewnie bardzo uczynny ze świecą szukać :) Ciekawe co będzie dalej?!
|
Też chcę takich sąsiadów...seksownych i żeby przychodzili ci do domu się witać ;c
Tiff długo będzie nie ugięta, ale i tak mu ulegnie. I będą mieli gromadkę dzieci <3 A ta Suzy niech trzyma się od Tiff z daleka. Nie ufam jej xD |
Cytat:
|
Cytat:
A poza tym, to fakt, ja też nie mam takich sąsiadów. :< |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:50. |