TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   List otwarty do Administracji Forum w sprawie utworzenia nowej rangi w Forum Awards (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64073)

Liv 03.10.2012 14:45

Odp: List otwarty do Administracji Forum w sprawie utworzenia nowej rangi w Forum Awa

Nie wiem jak Wy, ale ja, jeśli już chodzi o reakcję administracji w postaci zabrania głosu w temacie, oczekuję przemyślanej odpowiedzi, pod którą podpisze się cały zarząd.
Do nich skierowany jest list i odpowiedzi od nich oczekujemy.

No i jak już nie raz powtarzałam - administracja to nie jedna osoba, tylko kilka.

neville 03.10.2012 15:15

Odp: List otwarty do Administracji Forum w sprawie utworzenia nowej rangi w Forum Awa

jak wszyscy z resztą którzy napisali tu posty - popieram ten list i sądzę, że nie ma sensu łączyć rangi Fotostoryletter z działami OJSG

+ zgadzam się z chrupkiem, że rangę "Kacze Pióro" możno by zdjąć, bo działy twórczości pisanej świecą pustkami

Laselight 03.10.2012 16:01

Obydwaj admini tu byli.

Moje zdanie nt. listu znacie - popieram list na 100%

Pink Panther 03.10.2012 16:06

Mnie się wydaje, że cała Administracja wspólnie szykuje odpowiedź, równie oficjalną - a potem pewnie temat zamkną ;)

Trzeba czekać!

Vanitas 03.10.2012 16:25

Póki co nie podjęliśmy decyzji co zrobić, kiedy to zrobimy na pewno Was o tym poinformujemy. Nie musicie gdybać i podpisywać się pod tym listem, ponieważ dokładnie wiemy, że takowy istnieje i ile osób go popiera.

I tak, byliśmy tu ;)

Myrtek 08.10.2012 14:31

Strasznie długo o tym gdybacie, droga administracjo...

Björk 11.10.2012 14:11

Cytat:

Napisał Liv (Post 1586289)
]Argumenty, które padły z jej strony, były dla nas niewystarczające.

Jeśli taka argumentacja jest ciągle niewystarczająca i nasza inicjatywa ma się spotkać z odrzuceniem, prosimy o podanie trzech sensownych, innych niż dotychczas powodów podjęcia takiej decyzji.

Trzy sensowne argumenty:

Po pierwsze primo: BO NIE.
Po drugie primo: BO JESZCZE RAZ NIE.
Po trzecie primo: NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE ;)

Liv - najpierw osobiście napiszę, że podoba mi się niesłychanie Twój list. Jeżeli sprawa byłaby w ten sposób przedstawiona od początku, wydaje mi się, że nie byłoby całej zadymy.

Więc - tak, będzie nowa ranga kosztem innej. Po szczegóły zapraszam w lutym :)

Pink Panther 11.10.2012 14:41

Cytat:

Napisał Björk (Post 1589989)
Jeżeli sprawa byłaby w ten sposób przedstawiona od początku, wydaje mi się, że nie byłoby całej zadymy.

Czyli rozumiem, że na tym forum wszystko trzeba załatwiać oficjalnymi listami, tak? Nie wnikam, ale wydaje mi się to dziwne, że musimy Was o coś błagać, zamiast żyć w zgodzie i harmonii :|

A więc czekamy do lutego. Dziękujemy za niesłychanie szybką odpowiedź ;)

Björk 11.10.2012 15:02

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1589995)
Czyli rozumiem, że na tym forum wszystko trzeba załatwiać oficjalnymi listami, tak? Nie wnikam, ale wydaje mi się to dziwne, że musimy Was o coś błagać, zamiast żyć w zgodzie i harmonii :|

Nie. To znaczy, że Liv podała argumenty trochę lepsze niż "bo chcemy rangę" :)

@Irreplaceable: I chciałbym jeszcze dodać, że nie wyobrażam sobie, żeby powtórzyła się taka sytuacja kiedy nie szanujecie decyzji administracji tak jak było to w tym przypadku. Oburzacie się, że Was rzekomo olewamy podczas gdy Wy robicie to samo.

Laselight 11.10.2012 15:38

Bardzo się cieszę , że posluchaliscie większości i będzie ranga dla Ojsg kosztem innej. Nie mogę się doczekać lutego.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:49.