![]() |
Odp: Najlepszy dodatek z serii the sims 3
sorry cofam poprzednią wypowiedz.bardziej wole pokolenia bo wprowadzają nowe ciekawe opcje.Ale najciekawsze są nowe opcje dla nastolatków.
|
Proszęm o dodaniem Studenckim Życiem bo ni ma, a najlepse jes
|
Ja lubię 4 pory roku i Kariera, dużo osób mówi że pokolenia ale niestety nie miałam okazji grać tym dodatkiem
|
Zdecydowanie Po zmroku, gdyż wprowadza dużo fajnych ubrań, fryzur, mebli i oczywiście miasto które wygląda świetnie. Ogólnie dodatek wprowadza dużo różnych innych ciekawych opcji, jak osobowości czy karierę aktora i reżysera. Ale w moim sercu zaistniały również Pokolenia i Cztery Pory Roku, a to z tego względu, iż te 2 dodatki [i Zwierzaki też, ale nie jest to mój ulubiony dodatek i nie jest najlepszy ;)] wprowadzają najwięcej takich życiowych interakcji ;)
|
Kariera, bo wprowadza pralki, karierę strażaka, trzęsienia ziemi i wynalazki oraz komisy. Ulubiony dodatek :D
|
Ja lubię cztery pory roku bardzo :)
|
Zdecydowanie "Nie z tego świata". Dostarcza mi mnóstwo rozrywki :)
|
Zwierzaki i Cztery Pory Roku, to, moim zdaniem dodatki, które powinny być w podstawie i są nieodzowną częścią gry, więc zagłosowalam na Pokolenia, bo wprowadzają wiele ciekawych interakcji.
|
Najbardziej do gustu podpadło mi Studenckie Życie. Dużo opcji, studia, smartfony... Po prostu miodzio :D.
|
Cztery pory roku spodobały mi się najbardziej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:45. |