![]() |
Odp: Konkurs na logo forum - Regulamin i pytania
nie, banner to mały obrazek reklamowy, a logo to logo :D
|
nie wydaje mi się, banner to niekoniecznie reklama, to jest część strony, która nadaje jej stylu i przyciąga wzrok odwiedzających
|
nie masz racji, no ale nie będziemy się kłócić o terminologię
|
jak tam uważasz... ja dalej zostaję przy tym, że to jest banner, logo to "the sims polska", które znajduje się na bannerze, po lewej stronie : )
|
Można umieszczać nazwy dodatków ... Tzn. takie obrazki, jakie są na okładkach. ?
|
Jest napisane, że nie można umieszczać napisów, ale te z okładek są dopuszczalne ;)
|
Super! Pewnie wezme udzial w tym konkursie. :D Moje pytanko brzmi: czy do tego logo zalicza sie ten znaczek z napisem ''the sims polska'' czy tylko ta grafika z postaciami simow? Chodzi mi o to, ze robiac to logo jesli nie uniescimy tego znaczka to go nie bedzie pozniej w logo, czy nie ma to znaczenia i po umieszczeniu zwycieskiego logo znaczek bedzie na nie naniesiony? Bo wg mnie powinien sie znajdowac na "czele" tego forum. Mam nadzieje ze pisalam zrozumiale. :) (przepraszam, ze bez polskich znakow, ale pisze na telefonie i polskie znaki pojawiaja mi sie jako krzaczki :P)
|
Ten znaczek jest niezależny od logo (bannera czy co to jest), więc nie trzeba go umieszczać w pracy.
|
Mam jeszcze jedno pytanko. :) Zrobiłam już pracę (nawet 2) tylko mam problem, bo jedna waży 1,25 MB, a druga 1,75 MB. Mogę je wysłać w takim rozmiarze czy muszę je jakoś zmniejszyć?
|
Mogą być w takim rozmiarze. Jak napisałem limit jest sprawą dyskusyjną ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:10. |