TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaką porę roku najbardziej lubicie ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64316)

Zielona Herbata 21.11.2012 06:08

Odp: Jaką porę roku najbardziej lubicie ?

Przeglądając ankietę,ponad 18 osób dało głosa na zimę ! :D
Więc chyba zima zrobiła na nas mega pozytywne wrażenie. ;)

anie_1981 21.11.2012 12:21

W realu nie cierpię zimy, ale tak długo patrzyłam w Simsach na lato, że zapragnęłam czegoś "odmiennego". Dlatego głosowałam na zimę. Latem w zasadzie jest tak jak zazwyczaj, tylko to, że da się pływać w oceanie. No i dobrze by było, gdyby właściwości pór roku były zapisywane dla konkretnego zapisu, a nie "globalnie". W tropikach nie chcę zimy...

Anulaa89 21.11.2012 13:36

Zgodzę się z anie :D ja też nie cierpię zimy w realu - ale chyba bardziej nie cierpię wiosennych roztopów. Ale, że w simsach lato jest nie za ciekawe to pokochałam tamtejszą zimę :). Ja tam nawet w tropikach mogę mieć zimę hihi..

Chloé 21.11.2012 13:42

A ja kocham zimę w realu więc w dodatku również, mogłabym grać cały czas na tej porze roku albo zamiennie z jesienią, szkoda że nie dodali opcji ustawiania pór roku dla każdego otoczenia jak w TS2, to było bardzo przydatne.

nmin 21.11.2012 14:38

Przez chol... bugi nie działają mi ani zimowe ubrania, ani przyjęcie z prezentami, więc zima straciła dla mnie nieco swój urok, chociaż przyznaję, że jest przepiękna. Głosuję jednak na jesień, w życiu lubię szum deszczu i Halloween, w grze też mi się podobały. Twórcy przyłożyli się do tej przejściowej pory roku, lekkie przymrozki czy mgiełka nad ranem są cudne :)

Wiosny jeszcze nie miałam, ale wydaje mi się, że nie zainteresuje mnie tak, jak jesień.

Laselight 21.11.2012 14:45

Wiadomo , na co zagłosowałam. Tak jak większość , moją ulubioną porą jest zima. Przede wszystkim podobają mi się krajobrazy. Są przepiękne. Przyjęcie z prezentami podoba mi się bardzo. Tylko ten limit gości ://
Lato jest nudne.

Zielona Herbata 21.11.2012 19:59

Laselight,bo chyba im chodziło o takie nudne lato :D
Ja również należę do osób nie cierpiących zimy w realu,bo chodzenie do szkoły w głębokim śniegu i zmoczenie sobie butów to nieprzyjemna sprawa. :((

Meona 24.11.2012 08:34

Zima w simach jest jak najbardziej. Wspaniałe widoki, jest po prostu przepięknie. Chociaż jesień też jest zadowalająca i miałam spory dylemat.

Kędziorek 24.11.2012 19:21

Mnie również zima bardzo się podoba, choć nie nacieszyłam się nią długo, ponieważ byłam zmuszona zmienić zapis. Strasznie podobają mi się widoki ośnieżonych drzew i gór. Jesień też ma coś w sobie, jednak z powodów licznych piorunów lądujących na moim podwórku w czasie burzy bardziej skłaniam się ku zimie:)

zły chipsik wrogar 20.12.2012 16:25

Ja zimę bo tak ładnie otoczenie w niej wygłada,no i jest gwiazdka i przyjęcie z prezentami

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:49.